SAT: SAT u Los Anđelesu i Južnoj Koreji

Gledaoci će imati priliku da vide ekskluzivne snimke svetskih noviteta, koje je zabeležila SAT-ova ekipa, na međunarodnom salonu automobila u Los Anđelesu.

Druga ekipa ove emisije posetila je Hjundaijevu fabriku i razvojni centar u Južnoj Koreji, čime će prvi put kroz sliku i priču predstaviti nešto što do sada nije viđeno.

Tema emisije posvećena je jednom od najaktuelnijih problema kada je reč o srpskom turizmu, a to je nedostatak turističke signalizacije i uvođenje novih znakova u ovoj oblasti.

Saznaćete i kakve novine Ministarstvo zdravlja najavljuje za sledeću godinu prilikom vađenja lekarskog uverenja za vozače.

Kao i obično, biće dosta automobila i drugih aktuelnih informacija.

Repriza emisije SAT je nedeljom na Drugom programu u 23 sata i ponedeljkom u 19 časova, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 2 pošalji komentar
(sreda, 30. nov 2016, 13:47)
Radisav [neregistrovani]

Putevi

Zdravko, potpuno ste u pravu!

(nedelja, 27. nov 2016, 14:50)
anonymous [neregistrovani]

Prozor

Vi ste zaista pravi prozor u svet. Los Andjeles i Juzna Koreja su sjajni prilozi. Moram da pohvalim i pricu o signalizaciji (ja sam iz zapadnog dela Srbije), to je odlican projekat ali verovatno se nece nastaviti, jer kod nas nista ne moze da se dotera do kraja.
Redovno vas pratim, a prvi put pisem, i hteo bih da vas zamolim da malo vise obilazite lokalne puteve jer su zaista u katastrofalnom stanju. Znam da se mnogi trude da to rese, ali cini mi se da bi to moglo i bolje.
Srdacno vas pozdravlja vas verni gledalac Zdravko

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]