SAT

U Srbiji međunarodni centar za bezbednost

Današnja emisija SAT ekskluzivno objavljuje da je Srbija izabrana za sedište međunarodnog centra za bezbednost na putevima. Šta to znači na našu zemlju, koliko to može uticati na povećanje bezbednosti i koje će sve institucije biti u to uključene, saznaćete u današnjoj emisiji.

Videćete novi audi „Q5", mini „kantrimen", a kroz mini-vremeplov upoznaćete i novi fijat „124 spajder".

Čućete i utiske osme grupe mladih vozača koji su završili besplatni trening bezbedne vožnje u centru NAVAK i kako se za takav trening još uvek možete prijaviti.

Posebno zanimljiva priča jeste kako u proizvodnji nastaje motorno ulje za automobile. Saznaćete od čega zavisi kvalitet, kakve razlike postoje među uljima i zašto je to važno za motor.

Na vikend putovanje vode vas na Vlasinsko jezero.

Repriza emisije SAT je nedeljom na Drugom programu u 23 sata i ponedeljkom u 19 časova, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

 

broj komentara 3 pošalji komentar
(ponedeljak, 13. feb 2017, 00:46)
dejan filipovic [neregistrovani]

elektricni auto

interesuje me dali postoji mogucnost registracije, ne uvoza, znam da moze da se uveze, recimo reno kangu ili citroen berlingo sa elektricnim motorom? Ne hibrid nego elektro.

(utorak, 08. nov 2016, 14:51)
Ljiljana [neregistrovani]

Veliko vam hvala

Poštovani gospodine Alvirovicu svaka vam čas vi i vaš tim treba da dobijete od zlata kameru vi ste tako detaljno snimili naš novi autoput kada je gospodin Vucic otvarao tj. deonicu da sam od radosti zaplakala ali i od lepote našeg puta

(nedelja, 06. nov 2016, 18:06)
anonymous [neregistrovani]

Ulje

Lepo je što obilazite fabrike, da vide ljudi da naši proizvodi po kvalitetu ne zaostaju za stranim!
Samo tako nastavite

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]