SAT: Menja se porez na veliku "kubikažu"

Današnja emisija SAT otkriva, kada će se konačno promeniti sistem naplate poreza za automobile sa velikom "kubikažom", koji muči naše vozače, a na šta mi već godinama ukazujemo. Čućete šta o tome kaže ministar finansija.

Druga tema je posvećena osiguranju. Da li će se povećati bonus za pažljive vozače i koliko sporazum o zaštiti posetilaca zaista štiti vozače u slučaju saobraćajne nezgode u inostranstvu?

Naravno, saznaćete i koji se sve noviteti pripremaju za predstojeći salon automobila u Parizu, a na detaljnom testu našao se reno "espas".

U rubrici "Nove tehnologije" pokazuju kako Mercedesova "E-klasa" pomaže pri kočenju, pa čak u nekim situacijama i koči bez pomoći vozača, kao i potpuno novi Mazdin sistem "G vektoring kontrol". Na vikend-putovanje vode vas u Krupanj i okolinu.

Repriza emisije SAT je nedeljom na Drugom programu u 23 sata i ponedeljkom u 19 časova, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 25. sep 2016, 16:10)
Shone [neregistrovani]

Povecanje cene osiguranja

Spomenuto je povecanje cene osiguranja kako bi bilo pribliznije iznosima u drugim zemljama. A niko ne spominje povecanje plata, da i njih priblizimo prosecima u drugim zemljama.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]