SAT: Patrola do Crne Gore preko Novog Pazara

Na zahtev velikog broja gledalaca, koji bi da izbegnu gužve zbog radova kod Čačka, Požege i Bistrice, ekipa emisije SAT na patroli do Crne Gore prošla je i pravcem preko Kraljeva, Ušća, Novog Pazara, Rožaja, Berana i dalje preko Mojkovca, Kolašina i kanjona Morače do Budve.

Saznaćete zbog čega se toliko strada na putevima Srbije i ko je kriv.

Nisu zaboravljeni ni automobili, pa će gledaoci upoznati novi mercedes "GT R", volvo "S90", futuristički "mini" i mazdu "MX-5".

Za one koji odmor provode u Srbiji biće zanimljiva reportaža o Vrnjačkoj Banji.

Repriza emisije SAT je nedeljom na Drugom programu u 23 sata i ponedeljkom u 19 časova, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 6 pošalji komentar
(petak, 02. sep 2016, 00:33)
zvonko-ks [neregistrovani]

greska...

Jedna velika greska se omakla gospodinu Alvirovicu, na Ibarsku magistralu se ukljucuju 90% vozaca koji idu u Crnu goru na more u mestu Biljanovac gde je skretanje za Kopaonik, Josanicku banju, Brus, Krusevac.....nekad jeste bilo ukljucenje na magistralu u mestu Raska ali vise nije jer bi morali da prelaze granicu sa Kosovom....Putni pravac koji ja licno preferiram vec godinama je Krusevac -Brus-Koznica-Ploca-Josanicka banja-Biljanovac i dalje vec dobro poznat put preko N.pazara....Od kuce do granice imam tacno 184 km....Interesantno bi bilo da uradite jednom patrolu iz Nisa preko Prokuplja ,Blaca, Ravni i dalje ka Brusu, Koznici,Josanickoj banji, Biljanovcu, itd.....Emisije su Vam do sada bile jako dobre naravno najbolji deo su te patrole ali cini mi se da ste do sada obracali samo paznju na turiste koji putuju iz Beograda ili Vojvodine, skoro da nema mesta za bar jednu patrolu iz pravca juga tj. Nisa, Leskovca ka Crnoj gori po onoj gore marsruti.....Zivi mi bili i jos dosta toga snimili....

(četvrtak, 18. avg 2016, 15:08)
MA [neregistrovani]

Odgovor na "specifikacije"

Pogledajte zvaničan sajt Mazde u Srbiji i zvanične tehničke podatke u pdf brošuri i videćete da je masa praznog vozila merenog po standardu 1090kg sa G130 odnosno 1137kg sa G160 verziju. Isto važi i za ostale navedene podatke.

(ponedeljak, 01. avg 2016, 12:51)
Vojislav [neregistrovani]

Patrola za GPS

Predlažem vam da uz snimak patrole, napravite i rutu uz pomoć Google Maps u KML formatu, i omogućite gledaocima da je koriste u svojim GPS uredjajima.

(ponedeljak, 01. avg 2016, 12:28)
MA [neregistrovani]

Specifikacije

Zanima me gde je autor priloga o MX-5 nasao podatak o gepeku od 150L (Uglavnom stoji 130L), o kilazi od 1100-1200kg (1.5l - 975kg, 2.0l - 1000kg) , o tome da je lakse u voznji podici mehanicki nego elektricni krov itd..? Zagovornik sam mehanickog, ali samo zato sto je spustanje i dizanje drasticno brze, i manje podlozno kvarovima, a ne zato sto je "moguce u voznji" . To zavisi od spremnosti vozaca da se rukom u nezgodnom polozaju bori protiv vetra... Toliko ima boljih priloga o ovom automobilu na YT, ne mogu da verujem da gospoda iz SAT revije jos uvek (lose) izmisljaju krive drine...

(nedelja, 31. jul 2016, 17:08)
Dana [neregistrovani]

Patrola do Bugarske

Upravo se javljamo iz Bugarske. Odlično se provodimo. Na putu do Crnog mora koristili smo vašu patrolu. Nismo imali nikakvih problema. Pozdrav ekipi emisije.

(nedelja, 31. jul 2016, 13:40)
PRESS [neregistrovani]

Predlog

Poštovani,
Očekujem da ćete snimiti i patrolu do hrvatskog dela obale, kao i patrolu do Italije.
Bilo bi sjajno kada bi malo pokazali put (jednom ste to uradili prošle godine) krećući se malo severno i zapadno od BG...uvažavajući putnike na pravcu Novi Sad, Ruma, Šabac, Loznica...pa dalje...recimo preko Sarajeva do luke Ploče, pa u Dalmaciju... ili tome slično.
Sve najbolje!

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]