SAT: Patrola do Crnog mora

Ovoga puta ekipa emisije SAT putovala je do letovališta Nesebar i Sunčev Breg u Bugarskoj.

Zabeležili su sve što onima koji se zapute do Crnog mora može biti važno na putu dugačkom oko 800 kilometara. Videćete koje su nove deonice otvorene na pravcu kroz Srbiju, gde su radovi, šta je važno za prelazak granice, a o čemu morate da vodite računa čim uđete u Bugarsku.

Saznaćete kako najlakše proći Sofiju, šta je novo izgrađeno na obilaznici, kojom se sada lakše prolazi i kako izgleda vožnja auto-putem više od 400 kilometara.

Biće reči o odmorištima, cenama goriva, propisima, kaznama, a detaljno će dati pregled cena smeštaja i vanpansionske potrošnje u tim mestima.

Naravno, po proverenom SAT-ovom sistemu hvalimo - zameramo, dobićete kompletnu informaciju o svemu što turiste čeka u mestima Nesebar i Sunčev Breg.

Repriza emisije SAT je nedeljom na Drugom programu u 23 sata i ponedeljkom u 19 časova, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 49 pošalji komentar
(petak, 29. jul 2016, 18:08)
Paja [neregistrovani]

Patrola do Bugarske

U emisiji se pomenuli visoku cenu iznamljivanja suncobrana i ležaljki u Bugarskoj. Tačno je da treba izdvojiti 8 leva (4 evra) u Sunčevom bregu. Zauzvrat na uređenoj plaži dobijete svakodnevno očišćenu plažu, tuševe, toalet, spasioce, ambulantu sa dežurnim lekarom, kafiće i restorane sa veoma povoljnim cenama i brojne sadržaje za decu i odrasle. Toga nema u Grčkoj. Takođe, postoji mnogo slobodne zone. U Burgasu je iznajmljivanje suncobrana 3 leva (1,5 evra), a u Primorskom 5 leva (2,5 evra). Dakle, postoji izbor za svakog.

(sreda, 20. jul 2016, 14:18)
Laza [neregistrovani]

Patrola do Bugarske

Pozdrav ekipi emisije sa Crnog mora. Put kroz Bugarsku je odličan. Svi oni koji žele da posete uz put još nešto, mogu dobiti odlične informacije na zvaničnom sajtu Turističke organizacije Bugarske: www.bulgariatravel

(sreda, 13. jul 2016, 18:32)
Andrej [neregistrovani]

Сочи,руска обала Црног мора

Молим вас,идите до Сочија.Сочи је руски град на обали Црног мора.

(nedelja, 03. jul 2016, 16:13)
Биљоједи и мравоједи! [neregistrovani]

С обзиром на стандард становништва,

најпрактичнија патрола би била до зелене пијаце!

(nedelja, 03. jul 2016, 15:06)
verni gledalac [neregistrovani]

SAT patrola do Italije - Lido di Jesolo

Poštovani,
U ime velikog broja gledalaca, najjubaznije Vas molimo da napravite SAT patrolu do letovališta Lido di Jesolo u Italiji u kojem letuje veliki broj turista iz Srbije, jer bi ista bila od velike koristi za sve nas.
Hvala puno unapred.

(nedelja, 03. jul 2016, 07:08)
Turisticki fanatik [neregistrovani]

Predlog za patrolu

Postovani,

redovno pratim vasu emisiju i mogu vam reci da ste najbolji. Predlazem da snimite patrolu do Crne Gore (bilo kog grada na obali) ali preko Kraljeva- Raske i Novog Pazara posto ne bas mali broj turista iz nase zemlje putuje na crnogorsko primorje upravo tim pravcem.

Unapred zahvalan Turisticki fanatik

(subota, 02. jul 2016, 21:11)
Dunja [neregistrovani]

Patrola do Bugarske

Predlog za patrolu do Bugarske: Sofija - Veliko Trnovo- Zlatni pjasci. Veliko Trnovo je nekadašnja prestonica Bugarske i turistički biser Balkana. Zlatni pjasci su najpoznatije letovalište na Crnom moru.

(subota, 02. jul 2016, 15:25)
anonymous [neregistrovani]

Hrvatska

Patrola do Hrvatske!!!!!!

(petak, 01. jul 2016, 19:42)
anonymous [neregistrovani]

Petrovac bar sutomore

hoce li biti patrole do Petrovca,Bara,Sutomora?

(petak, 01. jul 2016, 16:02)
Gvozden [neregistrovani]

Uvoz automobila iz Usa

Postovanje , jel bi ste mogli detaljnije objasniti nasim ljudima sta je sve potrebno da bi se uvezao automobil iz amerike?
Mnogo nasih ljudi to zanima sto zive u okolini Chicaga
Srdacan pozdrav

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]