SAT: Patrola Beograd - Herceg Novi

Ekipa emisije SAT na prvoj letnjoj patroli zaputila se od Beograda do Herceg Novog.

Saznaćete šta vas sve čeka na putu preko Prijepolja, Đurđevića Tare, Žabljaka, Šavnika i Nikšića, dugom više od 500 kilometara.

Videćete sve lepote i opasnosti, ali i saznati šta vam treba na graničnom prelazu, kakvi su propisi i kazne za prekršaje u saobraćaju, kakvo je stanje kolovoza, gde su zastoji zbog radova i kakva je snabdevenost gorivom.

Naravno, pripremljene su i informacije o cenama smeštaja i vanpansionske potrošnje.

Repriza emisije SAT je nedeljom na Drugom programu u 23.35 i u ponedeljkom u 19.20, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 39 pošalji komentar
(sreda, 19. jul 2017, 17:46)
Ljuba [neregistrovani]

VA - MNE

Nema radova, navodno će 2018. biti rehabilitovana deonica Va - Kosjerić.

(četvrtak, 22. jun 2017, 23:44)
Dragan [neregistrovani]

valjevo-pozega

Slazem se sa Ljubom!Prikazite patrolu Valjevo-Pozega-Budva,put je kraci za 50km.Treba samo proveriti ima li radova,prosle godine sam jedva prosao na par mesta!

(nedelja, 11. jun 2017, 18:37)
Ljuba [neregistrovani]

NS - VA - UE - MNE

Najbolja emisija na RTS. Dajte jednom patrolu : Novi Sad- Ruma - Šabac - Valjevo - Kosjerić - Požega i dalje do CG. Veliki broj ljudi ide ovim putem, i pored loših 10 km između Valjeva i Kosjerića ( Bačevci - Podbukovi ). Mnogi i ne znaju za ovu trasu, a kraća je oko 60km. Pozdrav!

(nedelja, 24. jul 2016, 10:35)
Đorđe Novi Sad [neregistrovani]

patrola do Cg

Poštovani Mirko, s obzirom da sam više puta pogledao Vašu ovogodišnju patrolu do Herceg Novog preko Žabljak, odlučio sam da ove godine idem tim putem, jer ste lepo objasnili sve prednosti i mane ove deonice. Najleše Hvala !!

(sreda, 29. jun 2016, 13:56)
Boban [neregistrovani]

Crna Gora

Putujte do Sutomora Ulcinja Ade Bojane tu letuje nas narod koji je skromnih primanja. A ne samo da prikazujete luksuzne destinacije. Verovatno je vama zanimljivije da tu putujete ali mislite malo i na one sa plicim dzepom.

(ponedeljak, 13. jun 2016, 23:30)
Joca [neregistrovani]

Patrola do Bugarske

Nadam se da ćemo videti patrolu do Bugarske.

(nedelja, 12. jun 2016, 00:34)
туруста [neregistrovani]

ЈЈЈ

Господине Мирко велики поздрав за Вас и целу екипу емисије САТ на детаљним информацијама које нам дајете у патролама до летовалишта у Грчкој, које су од великог значаја за све нас који планирамо да одмор проведемо на тој дестинацији. Скренуо бих Вам пажњу на један мали детаљ кои би могли да промовишете у некој од следећих патрола а то је електронска наплата путарине ТАГ зарад бржег и једноставнијег проласка на наплатним рампама.

(nedelja, 05. jun 2016, 18:30)
anonymous [neregistrovani]

Još preporuka za patrole

Putujte do mađarske, do nekih jezera u mađarskoj ili do albanskog primorja preko crne gore odnosno preko ulcinja i bara, obiđite bar,ulcinj i adu bojanu i obiđite više destinacije u albaniji

(nedelja, 05. jun 2016, 14:58)
djoka djokic [neregistrovani]

destinacije

postovani

kada ce te do varne burgasa i suncevog brega,dosadne su patrole do grcke vec su dobro poznate i zapamcene su po prilicno dobro, a cak i da nisu ima snimci na internetu tako da, je vreme da promenite malo patrolu

(petak, 03. jun 2016, 16:30)
anonymous [neregistrovani]

Molim vas

Putujte do crne gore preko raške, kraljeva i novog pazara. Ali od beograda startujte

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]