SAT: Kada vazdušni jastuk povređuje vozača

Ekipa emisije SAT na specijalnom testu praktično pokazuje šta se dešava sa vozačem koji nije vezao pojas, a u nezgodi se otvori vazdušni jastuk. Da li je zaštićen ili će zadobiti povrede?

Saznaćete i na koji je način YUTA obezbedila sigurnu zaštitu turista od mogućih prevara turističkih agencija. Kako će se obezbediti smeštaj, pokriti troškovi, pa i vratiti novac čak i kad agencija "nestane".

SAT proverava da li zaista policija naplaćuje kazne kada vozite samo jedan kilometar brže od dozvoljene brzine.

Videćete šta će biti od noviteta na salonu u Ženevi, koji počinje sledeće nedelje, ali i koji modeli stižu na beogradski sajam.

Naravno, pripremljeno je i mnogo drugih aktuelnih informacija, a u rubrici Predstavljamo upoznaćete novu "astru", opremljenu novim, kako kažu, pametnim svetlima koja nikada ne zaslepljuju druge vozače.

Repriza emisije je nedeljom na Drugom programu u 23.20, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 3 pošalji komentar
(petak, 04. mar 2016, 10:16)
Miroslav Tosic [neregistrovani]

Prekoracenje brzine

Trudicu se da budem kratak.Zamislite samo situaciju kada bi samo na sat vremena svi vozaci u Beogradu vozili strogo postujuci ogranicenja brzine.Strajk taksista,poljoprivrednika i vozaca kamiona bio bi nista naspram kolapsa koji bi se desio u saobracaju samo za tih sat vremena.
Za sebe smatram da nisam bahat vozac ali sam siguran da bar deset puta u toku dana prekoracim brzinu??

(nedelja, 28. feb 2016, 22:22)
anonymous [neregistrovani]

sramota

Super ste i veliki pozdrav satu, živo me interesuje koje naložio da se kažnjavaju vozači sa prekoracenjem od 1 ili 3 km na h kad dobro znamo da radari greše i do 3 /5%plu minus tako ako rejalno gledamo može da se desi da vas kazne sa brzinom od 48-49.I dokle ce po nama vozacima da udaraju sramota sramota....

(nedelja, 28. feb 2016, 21:31)
Zoran [neregistrovani]

SAT

Gosn Mirko, volim vase emisije jer su pre svega poucne i uzivam u njima. Danas sam gledao emisiju Balkanskom ulicom i potpuno sam se odusevio. Ta vasa prica je za film. Trebalo bi knjigu da napisete. Samo gurajte napred, pravi ste borac. Veliki pozdrav za vas, vasu porodicu, sve saradnike i naravno Vesnu Dedic koja je jako lepo uradila emisiju.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]