SAT: Kompjuteri komplikuju vozački ispit

Od početka ove godine mnogo toga se promenilo u auto-školama.

Privikavanje na elektronsko vođenje evidencije i polaganje vozačkih ispita mnogima ne ide lako, a najviše žalbi upućuje se na sporu i komplikovanu proceduru, pogotovo tokom praktičnih ispita. Da li je moguće ovaj problem rešiti i na koji način, odgovara predstavnik Ministarstva unutrašnjih poslova.

Primereno vremenskim uslovima sa niskim temperaturama, posebno će biti zanimljiv prvi test 15 različitih akumulatora na -20 stepeni.

Za ljubitelje automobila prava atrakcija stiže kroz izveštaj sa salona u Detroitu, a detaljnije pokazuju i audi „tt".

Repriza emisije je nedeljom na Drugom programu u 23 sata, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 2 pošalji komentar
(sreda, 27. jan 2016, 22:53)
Tulipan [neregistrovani]

Privikavanje na elektronsko vođenje evidencije

"Privikavanje na elektronsko vođenje evidencije i polaganje vozačkih ispita mnogima ne ide lako"...
Molim vas, pa danas velika većina građana Srbije poseduje neki od naloga društvenih mreža i skoro svako poseduje "pametni" mobilni telefon.
Ne može me više niko ubediti da u 21. veku elektronsko vođenje evidencije mnogima ne ide lako. Uposlite ljude koji po ceo dan surfuju po društvenim mrežama i igraju onlajn igre.- ima ih pregršt!

(nedelja, 24. jan 2016, 23:13)
anonymous [neregistrovani]

21.vek

Pa normalno je da se kompjuteri uvode u sve svere drustva. Samo kod nas to predstavlja neki problem. Te ne radi ovo, te ne radi ono....podrska policiji sto je tako otvorena i sto siri IT sektor. Prijatno sam iznenadjen.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]