SAT: Kako registrovati prikolicu, a kako dobiti besplatnu obuku?

Nakon prošlonedeljne emisije, kada su otvorena mnoga pitanja oko registracije lakih prikolica, zbog velikih problema koje imaju kupci, SAT se vraća toj temi i sučeljava s jedne strane MUP i Agenciju za bezbednost saobraćaja, a sa druge proizvođače prikolica. Ko je u pravu i kako kupci da reše taj problem?

Nastavlja se akcija besplatnih treninga za mlade vozače sa probnom vozačkom dozvolom. Posle prošlogodišnje izuzetno uspešne akcije, kroz koju su mladi stekli znanje i veštine i postali mnogo bezbedniji u saobraćaju, MUP Srbije u saradnji sa Nacionalnom vozačkom akademijom i austrijskom kompanijom OMV i ove godine obezbediće besplatne treninge za mlade vozače koji su probnu vozačku dozvolu stekli u 2015. godini. Kako se prijaviti i koji su termini, saznaćete u današnjoj emisiji.

Naravno, biće i mnogo aktuelnih informacija i automobila. Ekskluzivno ćete videti novi "lend kruzer" na Islandu i svetsku premijeru nove opel "astre".

Repriza emisije je nedeljom na Drugom programu u 23 sata, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

 

broj komentara 6 pošalji komentar
(ponedeljak, 09. nov 2015, 12:28)
zlatko [neregistrovani]

lake prikolice

moj problem je takodje nemogucnost registracije lake prikolice uredno kupljenje i placene firmi koja ih proizvodi i posle dve registracije problem prilikom trece.Mislim da nije krivica tolika u prizvodjacima vec u agenciju za bezbednost saobracaja i MUP-a koji imaju valjda nekakvu obavezu kao drzavni organi koji donose zakone i kontrolisu sprovodjenje istih da obaveste na vreme pre stupanja na snagu novog propisa proizvodjace i tehnicke pregleda da od tog datuma stupa neki novi zakon ili urededba a ne da proizvodjac i radnik na tehnickom pregledu svakodnevno cita sluzbene glasnike da nije nesto novo stupilo na snagu iz njihove oblasti.

(utorak, 13. okt 2015, 23:37)
nikola [neregistrovani]

prikolice

kupio sam zastavinu prikolicu,uredno je platio i sad zbog tudjih propusta ne mogu da je registrujem..bilo bi posteno da sto pre resite nas problem jer smo osteceni ni krivi ni duzni.

(ponedeljak, 12. okt 2015, 12:13)
igor [neregistrovani]

Država,šta je to??!!

Isto prolaze i ljudi koji imaju prikolice samogradnju. Uredno registrovali do polovine 2015 a sad odjednom ne moze! Luda kuca!!!

(nedelja, 11. okt 2015, 18:34)
Nevena [neregistrovani]

registracija

Kupila sam prikolicu, uredno je registrovala do evo sad. i šta sad, znam samo da treba da platim, a ne znam ni šta, znam da je baš puno. Tužiću za svaki potrošeni dinar, jer sam prikolicu kupila da mogu prenositi stvari, a ne da mi stoji kao ukras i da plaćam prevoznike da mi prenose stvari.

(nedelja, 11. okt 2015, 18:31)
anonymous [neregistrovani]

prikolice

da je moguće sve pokazuje R.Srbija. u svakom slučaju potrošak nije i ne sme biti oštećen. neka se lepo dogovore svi akteri, jer najlakše je sve prebaciti na narod. dosta više.

(nedelja, 11. okt 2015, 09:47)
Иван [neregistrovani]

Неуређена дражава

Како је могуће да државе нема контролу над произвођачима приколица па појединци нам продају неатестирани производ који неможемо да региструјемо?Замислите да купите аутомобил који не можете да региструјете јер није по стандарду?Такве ствари су могуће само у много, много неуређеним државама.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]