SAT: Inspekcija zatvara pumpe

Ovonedeljna emisija SAT otkriva kada i kako tržišni inspektori zatvaraju benzinske stanice zbog lošeg goriva i šta donosi nova uredba o markiranju goriva.

Zašto je povećano stradanje na putevima Srbije. Da li i kako policija može da kontroliše i proveri premor i pospanost vozača.

 

U centru NAVAK prvi put je organizovan veliki uporedni test četiri različite marke letnjih pneumatika. Videćete koji se kako ponaša na vrelom i mokrom asfaltu, ali i do koje granice mogu da izdrže vožnju u krivini bez proklizavanja.

Ljubitelji automobila upoznaće nove mercedese „C" i „E" klase, kao i škodu „superb karavan". Ekskluzivno ćete saznati i koji modeli su stigli u Supertest flotu, koje ćete imati prilike da vozite na supertest danu.

 

 

Iz turizma, vode vas na vikend-putovanje u Srbiji.

Repriza emisije je nedeljom na Drugom programu u 23 sata, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

 

broj komentara 6 pošalji komentar
(subota, 29. avg 2015, 13:04)
Tulipan [neregistrovani]

Inspekcija zatvara pumpe

Ko će smanjiti visoke akcize na TNG sada kada će se na osnovu markera osigurati legalna trgovina ovim gorivom? Pored svih troškova i rigoroznih zakona vezanih za ovaj energent, akcize su veliki teret na džep korisnika.
Da podsetim da je cena TNG-a u Srbiji veoma nekonkurentna u odnosu na zemlje u okruženju.
Hvala.

(petak, 28. avg 2015, 16:15)
Luka Djordjevic [neregistrovani]

Patrola

Molim Vas snimite patrolu do Ceske,Poljske ili Slovacke. Hvala! Pozdrav!

(petak, 28. avg 2015, 13:02)
nikola tomic [neregistrovani]

Upit za radarsku kontrolu?

Da li su policajci dužni prilikom radarske kontrole na petsto metara prije vozila u kojem se nalazi radar stave tablu sa natpisom RADARSKA KONTROLA. Posto u nekim zemljama su obavezi staviti tablu "radarska kontrola" A radi se o naseljenom mjestu. Da na vreme obaveste sve učesnike da je u blizini radarska kontrola.

Možete li mi odgovoriti na pitanje koje sam Vam uputio.
L.p.
Nikola Tomoc

(ponedeljak, 24. avg 2015, 09:38)
miki [neregistrovani]

patrola

trebalo bi makar patrola do bugarske do kraja septembra,

(nedelja, 23. avg 2015, 10:56)
Богдан [neregistrovani]

Туђе нам увек боље

Зашто сви тестови пнеиматика који се тестирају по разним телевизијама и аутомобилским часописима не тестирају српски "Тигар"или нки други пнеуматик који се производи у србији ( Трајал ,Купер) ?Али зато словеначка " Сава" је увек у тестовима.Ијако су код нас пнеуматици који се производе у Србију изузетно заступљени.То је пример како се ми односимо према сопственом производу и све што је наше.Нама је увек туђе боље јако је и лошије.Надам се да ће бар емисија САТ да промени ту праксу.

(petak, 21. avg 2015, 15:29)
anonymous [neregistrovani]

Patrola do Turske ili Bugarske

Hoćemo li videti jednu patrolu do početka septembra još do Bugarske ili Turske ?
Kad ste već ponovili do Italije i Crne Gore toliko puta, red je da napravite i jednu od ove dve destinacije! Pozdrav!

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]