SAT: Patrola do Herceg Novog preko Bosne

Na zahtev brojnih gledalaca, ekipa emisije SAT ove nedelje vas vodi na patrolu do Herceg Novog.

Od Beograda putovali su preko Bosne i Hercegovine, tačnije Republike Srpske. Ekipa je detaljno beležila sve o stanju kolovoza, pa ćete videti sve opasnosti puta kroz Tjentište i preko prevoja Čemerno, a saznaćete i kakva je snabdevenost gorivom i kakvi su saobraćajni propisi i kazne.

Otkrivaju i sve lepote Mokre Gore, Višegrada, tačnije Andrićgrada i Trebinja. Naravno, na kraju ćete saznati i kakve vas cene očekuju u gradu mimoza - Herceg Novom.

Repriza emisije SAT je nedeljom na Drugom programu u 23, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 11. avg 2015, 17:27)
dušan kukić vukovar [neregistrovani]

mala zamerka

Poštovani uzadnjih 15 godina mislim da sam gledao sve vaše patrole odlične su ,šta mi je zasmetalo .Nime u patroli do Italije uhvatili ste priliku da prikažete tamo neki katolički samostan, toliko ste puta prošli pored srbskih manastira koliko se sjećam samo ste svratili u prohor pčinjski ašta je sa našim tolikim manastirima uz put do crne gore samo dva za primer manastir Mileševa i manastir kod svetog Vsilija Ostrškog .Molim.Vas ako ne možemo,nemamo vremena za naše onda poštujmo to vreme pa što bi gledao itamo neke slovenske pozdrav

(nedelja, 09. avg 2015, 18:30)
anonymous Ivan [neregistrovani]

Zašto repriza nedeljom

Zaista su vam patrole prelepe svaka čast gos. Alviroviću vama i vašoj ekipi .A najlepše su vam patrole do Crne Gore jer i putovanje je jedno uživanje u krajolicima .A vas bih zamolio ako može još više opisivanja kroz putovanje.Želim vam da trajete dugo.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]