SAT: Patrola do Crne Gore

Ove nedelje SAT Vas ponovo vodi na svoju čuvenu patrolu, a sada putuju od Beograda do Petrovca na Moru.

Po proverenom sistemu crno-belo, hvalimo-zameramo, videćete sve što vas može interesovati na putu dugom oko 500 kilometara.

Prvi put SAT otkriva i pravi biser na Ibarskoj magistrali - jezero Očaga. Posetili su Zlatibor, Zlatar i Zlatarsko jezero. Saznaćete da li se nešto menjalo na putevima, kakva je snabdevenost gorivom, gde svratiti, a kroz koja mesta samo proći.

Putovali su kroz znatno uređeniji kanjon Morače, a od Podgorice išli su na tunel Sozina i dalje do primorja. Naravno, videćete i sve cene koje vas mogu zanimati.

Repriza emisije SAT je nedeljom na Drugom programu u 23, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

 

broj komentara 19 pošalji komentar
(ponedeljak, 07. avg 2017, 14:25)
Dragan [neregistrovani]

patrola

Da li bi str bili ljubazni da prikazete jednu patrolu do Crne Gore preko Kraljeva,Raske i Novog Pazara...? Hvala vam...

(nedelja, 24. jul 2016, 16:27)
Bojan Ametovic [neregistrovani]

Prigovor

Postovani,
Nije mi jasno zasto necete napraviti jednu patrolu od Nisa ili Prokuplja, Leskovca preko Raske ili preko Kopaonika, Novog Pazara pa na granicni prelaz Ribarevine i dalje prema Sutomoru. To je destinacija koja se najvise koristi kad se krene na more sa juga Srbije. Ajde nemojte nas vise zapostavljati. Hvala.

(nedelja, 19. jul 2015, 10:14)
Milan [neregistrovani]

Dnevna svetla u Crnoj Gori

Postovani, imao sam problem sa policijom koja me zaustavila jer prema njima u Crnoj Gori nije dozvoljena upotreba tzv dnevnih svetala (day light) u dnevnoj voznji, vec iskljucivo kratkih oborenih svetala. Bilo je vrlo neprijatno (nisu bili ljubazni), jer smatraju da to moram da znam i zamalo da zavrsim kod sudije za prekrsaje (jer sam se branio da nisam znao). Vec tri godine idem redovno u CG sa tim kolima a obisao sam i 11 zemalja EU i nigde me niko nije zaustavio zbog toga. Takodje, vidim da ostala vozila koriste posebna dnevna svetla u saobracaju kroz Crnu Goru (narocito stranci). Kako dosta novih tipova automobila (pa i moj) ima fabricki ugradjena svetla za dnevnu voznju, molim Vas da li mozete da proverite da li u Crnoj Gori mogu ona da se koriste.Unapred hvala.

(ponedeljak, 13. jul 2015, 16:28)
Nina [neregistrovani]

Boravisna taksa

Postovanje, sve pohvale za emisiju!!!Gospodine Mirko da li mozete tacno da proverite da li crnogorski carinici traze dokaz o uplati boravisne takse?U smestaj gde nameravamo da putujemo receno nam je da ne moramo platiti boravisnu taksu a ako bas hocemo da se sami prijavimo u turistickoj organizaciji.Hvala

(nedelja, 28. jun 2015, 20:58)
zika [neregistrovani]

boravisna taksa

Postovanje gospodine Mirko
U emisiji sam gledao kako Crnogorski carinik govori o boravisnoj taksi, kako vise nije potrebno da turisti iz Srbije imaju potvrdu kao dokaz, a par dana kasnije procitam kako je kazna 300 evra ko na carini nema dokaz o boravisnoj taksi i kako se nemoze napustiti Crna Gora dok se ista neplati. Posto uskoro nameravam da sa porodicom krenem put Crne gore, a naravno ne zelim neprijatnosti na putu, molim vas recite mi sta je od toga tacno.
Hvala unapred

(sreda, 24. jun 2015, 15:25)
Pera [neregistrovani]

...

Uradjena patrola kao i uvek, na nivou. Samo jedan predlog kad sledeci put idete za CG, do Rudnika idite preko Topole i Mladenovca, nema autobusa, nema kamiona i put je rastereceniji i manje opasan od Ibarske

(utorak, 23. jun 2015, 13:47)
anonymous Kolundžić Ivan [neregistrovani]

Patrola

Zaslužujete sve pohvale. Želim vam puno uspeha u daljem radu .i da nam trajete što duže.

(utorak, 23. jun 2015, 09:41)
avladannonymous [neregistrovani]

patrola

divna emisija nabolji ste. put do crne gore je super obljavljen.

(ponedeljak, 22. jun 2015, 21:20)
Irina [neregistrovani]

Patrola do Bugarske

Predlog za patrol do prelepog Sozopola. Nalazi se oko 30 km južno od Burgasa. Ima 2 peščane plaže, stari I novi deo grada. Predstavlja spoj mora, tradicije i modernog. Izbor restorana je veliki, a cene povoljne. U blizini se nalazi ostrvo Sveti Ivan, najveće ostrvo na Crnom moru. Istovremeno je značajno jer su tu 2010. godine iskopani ostaci Svetog Jovana Krstitelja. Mošti se danas nalaze u Etnografskom muzeju u Sozopolu.

(ponedeljak, 22. jun 2015, 11:07)
Joe [neregistrovani]

Patrola do Kefalonije

Postovani gospodine Mirko,
ima li mogucnosti da uskoro bude uradjena emisija Sat Patrole do Kefalonije sa objasnjenjem gde je najbolje hvatati trajekt (jer ima vise polaznih tacaka za Kefaloniju).
Odlicno je uradjena emisija o putu za Lefkadu.
Samo napred, najbolji ste.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]