SAT

Kako auto-vozom do Grčke

Ukoliko ste planirali da automobilom krenete na letovanje u Grčku, a zbog aktuelne situacije ne želite da vozite kroz Makedoniju, u emisiji SAT saznaćete kako se auto-vozom može stići od Beograda do Soluna i da li je ovaj vid transporta sigurniji i isplativiji od drugih alternativa. Da li su automobili osigurani i ko je odgovoran za eventualnu štetu koja nastane tokom transporta, koja je cena karata, koliko se putuje, kakav je red vožnje - na ova i mnoga druga pitanja odgovara gost emisije, predstavnik Železnica Srbije.

U emisiji će biti reči i o tome kako nezadovoljni turisti na licu mesta mogu rešiti problem u slučaju da nisu dobili adekvatan aranžman koji su platili turističkoj agenciji, ili imaju neki drugi problem.

U rubrici Predstavljamo videćete buduću generaciju opel "astre", tačnije prototip koji je ekipa emisije SAT ekskluzivno testirala nekoliko meseci pre zvanične premijere.

Iz turizma, vodimo vas na vikend-putovanje do Zornića kuće i planine Kosmaj.

Repriza emisije je nedeljom na Drugom programu u 23 časa, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 14 pošalji komentar
(petak, 29. maj 2015, 10:44)
Sinisa [neregistrovani]

Patrola do Grčke prekoMakedonije

Ne bi bilo loše da napravite patrolu do Grčke preko Makedonije, ali ne samo zbog stanja u Makedoniji, već i zbog stanja na putu kroz Srbiju, tj. radova na koridoru, jer ne znamo gde su trenutno radovi i devijacije na putu zbog istih.

(sreda, 27. maj 2015, 22:30)
Slađa [neregistrovani]

Patrola do Bugarske

Volela bih da nam prikažete Zlatne pjaske. Pročitala sam da je to jedna od najlepših plaža u Evropi. Svi komplimenti za emisiju.

(sreda, 27. maj 2015, 22:24)
Aleksa [neregistrovani]

Najlepse mesto na Jadranu

Patrola do Svetog Stefana. Znamo put napamet ali ne bi bilo lose da se uporedi put kroz Sozinu i preko Cetinja.Pozdrav!

(sreda, 27. maj 2015, 16:45)
Mila Aleksic [neregistrovani]

Nova patrola

Kad cete napraviti neku novu patrolu u nekom drugom mestu? Ako mozete napravite patrolu do Bugarskog primorija. Pokazite kako stici do Nesebara,Pomorija itd.

(utorak, 26. maj 2015, 15:31)
Verni gledalac [neregistrovani]

Grčka

Poštovani,
molba da što pre naparvite patrolu za Grčku (Halkidiki) sa svim varijantma (Preševo, Prohor Pčinjski; Evzoni, Dojran) preko Makedonije kao i Preko Bugarske. Najbolji ste.

Pozdrav

(ponedeljak, 25. maj 2015, 08:06)
Miroslav [neregistrovani]

Patrola do Grčke preko Makedonije

Da li postoji mogućnost da u što skorije vreme napravite patrolu do Grčke preko Makedonije sa informacijama o stanju bezbednosti autoputa koji prolazi kroz ovu zemlju, kao i cena goriva putarina i naravno radova na putu. Sezona u Srbiji počinje već od 01. juna jer su tada aranžmani povoljni pa bi bilo dobro da znamo ove veoma značajne informacije, a one su svakako uvek veoma tačne kada ih plasira ekipa emisije SAT sa gospodinom Alvirovićem.

(nedelja, 24. maj 2015, 19:04)
S2 [neregistrovani]

Kompleti za prvu pomoć

Konačno, posle mnogo vremena, pomenuste ponovo zamenu kompleta za prvu pomoć po principu staro za novo uz doplatu. Odlično! Ostalo je bez odgovora pitanje: gde to da urade oni koji ne stanuju prekoputa Galenike, ili u Beogradu? Pomenut je termin "na svim prodajnim mestima". Objasnite vozačima detaljnije šta taj pojam tačno podrazumeva. Ovako ste nedorečeni, a vreme curi.

(nedelja, 24. maj 2015, 16:54)
Tulipan [neregistrovani]

Crash test

Crash test = test sudara ili krah test. Svakako nije "креш тест".
Imamo mi jo[ uvek i naš jezik i državu, kakva je - takva je...
Srdačan pozdrav.

(nedelja, 24. maj 2015, 14:56)
anonymous [neregistrovani]

voz

a mene zanima rade li uopste nasi vozovi

(nedelja, 24. maj 2015, 14:55)
anonymous [neregistrovani]

Grcka

Nadam se da ce ove godine biti partola do Tasosa i Paralie

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]