SAT

Sve o Koridorima kroz Srbiju

Prvi put, gledaoci imaju nesvakidašnju priliku da vide dokle se stiglo sa izgradnjom Koridora 10 i Koridora 11.

Ekipa emisije SAT ovih dana je obišla sva gradilišta širom Srbije na ovim koridorima, gde je zabeležila ekskluzivne snimke koji otkrivaju u kojoj meri putari zaista napreduju sa radovima.

Saznaćete gde se i šta gradi u ovom trenutku, koliko je do sada urađeno, kao i kada možemo očekivati da se puste u saobraćaj prvi kilometri novih autoputeva na potezu od Beograda do Čačka, kao i na dva kraka koji od Niša vode prema bugarskoj i makedonskoj granici.

O svemu tome, ali i o nekim drugim pitanjima u vezi sa obnovom putne mreže i ostalim infrastrukturnim projektima u Srbiji, govoriće gost emisije Zorana Mihajlović, potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Oni koji razmišljaju o kupovini automobila, saznaće na koji način vlasnici starih vozila uz reciklažu mogu ostvariti popust do 2.500 evra za kupovinu novih Fijatovih modela "500L" i "Punto".

U rubrici Predstavljamo detaljno je prikazan mercedes "C-klase".

Repriza emisije je nedeljom na Drugom programu u 23 časa, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

 

broj komentara 11 pošalji komentar
(subota, 16. maj 2015, 11:20)
Jelena [neregistrovani]

Patrola do Bugarske

Kad možemo da očekujemo patrolu do Crnog mora?

(utorak, 12. maj 2015, 16:45)
Koridor XI [neregistrovani]

SAT otkucava

Pažljivo pratim sve o koridorima a narocito o koriroru11. Iskreno sam zadovoljan prateci dinamiku radova na ovom koridoru. Svaka cast za izvođace I vladu koja nam napokon ozbiljno radi na putevima. Kada povežemo Čačak I Užice pa onda Crnu Goru.tek tada možemo da sa zadovoljstvom pokažemo naše lepote od prekrasne prirode pa manastira koji su bili nepristupacni ili banja do kojih se teško stizalo. Autorima emisije svi komplimenti uz pitanje šta je sa nastavkom deonice ka Crnoj Gori?

(ponedeljak, 11. maj 2015, 20:39)
anonymous [neregistrovani]

bajka za veliku decu

Pomislio sam da bar SAT neće podleći pod propagandu, ali daleko je sve ovo od završetka što ste prikazali, kakav crni asfalt i puštanje deonice Prosek-Crvena reka na jesen ove godine. Trebali ste da pitate ministarku da jasno nabroji deonice koje su završene u poslednjih 5 godina, jer ovako ispašće da imamo preko hiljadu km autoputa. Što se tiče završetka koridora 10, najbolje je otići na sajt koridora Srbije i videti da je za jednu deonicu zvanični rok 2017., a druga kao što ste naveli nije ni započeta. O sanaciji brojnih klizišta da ne govorimo. Prvo je rekla do kraja 2015. sad kaže do kraja 2016., a realnost je 2018. po proceni stručnih ljudi ( dipl. gradj. inženjera).

(ponedeljak, 11. maj 2015, 08:50)
Jovan [neregistrovani]

Ministarstvo

Da nisam gledao emisiju i dalje bih mislio da je izgradnja puteva samo prica, kad ono bas se radi. Svaka cast i samo napred

(nedelja, 10. maj 2015, 18:14)
Ana [neregistrovani]

koridori

Sad mi je tek jasno koje su to deonice. Koridor XI kad bude gotov bice super. Jedva cekam. I sto vise nasih firmi da gradi. Hvala za detaljan izvestaj samo napred.

(nedelja, 10. maj 2015, 17:42)
veseli petar [neregistrovani]

pitanje

Sta je i kakav je plan za autoput Batocina Kraguevac?

(nedelja, 10. maj 2015, 17:32)
anonymous [neregistrovani]

da se zna

Lepo je da se zna gde su otisle pare. Kao i uvek detaljno o svemu - SAT

(nedelja, 10. maj 2015, 17:20)
Vlada [neregistrovani]

bolje bolje

Ovo je svakako za pohvalu. Zaista se grade putevi i zaista treba da smo ponosni kao zemlja. Lepo je rekao Mirko, to nama treba. Svaka cast

(nedelja, 10. maj 2015, 16:27)
Miki Paris [neregistrovani]

Auto putevi

Sto nije pokazan krak Koridora od Beograda do granicnog prelaza,Horgos i Kelebija? Nadam se da me nece niko pogresno razumeti,ali dosta je auto put propao i ostecenj,u oba smera BG-->NS-->SU i tako nazad,hocu reci da je na toj strani auto put,u katastofalnom stanju,lose sa manje kvaliteta uradjeno i treba vise dobro raaditi i na toj strani. Ja sam stvarno zadovoljan,i optimista do sada uradjenim,sto pokazano u ovoj emisiji SAT. Samo tako nastavita i jedan savet ugledaj te se na Austrijance,jer me jedan deo auto puta pokazan u emisiji posetio na izgled u Austriji. Barvo smo napred

(nedelja, 10. maj 2015, 16:13)
Drasko [neregistrovani]

svaka cast

Sve pohvale za Mirka, jedini je pokazao kako se zaista rade putevi. Svaka vam cast

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]