SAT

Za štetu u inostranstvu, pare u Srbiji

Naši vozači koji dožive saobraćajnu nezgodu u Hrvatskoj, Grčkoj, Turskoj, Crnoj Gori ili BiH, ne moraju prekidati letovanje ili proputovanje kako bi obezbedili neophodnu dokumentaciju za naknadu štete. Zahvaljujući sporazumu o zaštiti posetilaca koji je Udruženje osiguravača Srbije potpisalo sa biroima zelene karte ovih zemalja, zahtev za obeštećenjem mogu podneti i po povratku u Srbiju.

Kako oštećeni u Srbiji mogu da naplate potraživanja za štete nastale u drugim državama, saznaćete u emisiji SAT, u kojoj je gost Vladan Manić, generalni sekretar Udruženja osiguravača Srbije.

Na putevima je sve veći broj dvotočkaša. Emisija SAT je pripremila savete koji vozačima ukazuju na šta da obrate pažnju i koje su naročito opasne situacije prilikom susreta sa motociklistima.

Od automobila, upoznaćete novi mercedes "GLE" i Poršeov "bokster spajder", dok je u rubrici Predstavljamo detaljno prikazan sitroen "C4 pikaso".

Iz turizma, ekipa emisije SAT vas vodi na vikend-putovanje u požarevački kraj.

Repriza emisije je nedeljom na Drugom programu u 23 časa, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 0 pošalji komentar
SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]