SAT: Beogradski salon na dlanu

Ovoga puta emisija SAT će prošetati Salonom automobila u Beogradu i okom kamere zabeležiti sve premijere i značajne novitete koji će od 20. do 29. marta blistati pred mnogobrojnim posetiocima.

Osim atraktivnih automobila, pod kupole stižu i najnoviji dvotočkaši, jer se paralelno održava i Međunarodni sajam motocikala, poznatiji kao Motopešn.

Biće reči i o pogodnostima koje su specijalno za ovu priliku pripremili uvoznici i prodavci automobila, a SAT istražuje koji se modeli mogu kupiti uz minimalno učešće i mesečnu ratu od oko 100 evra.

Gledaoci će saznati dosta toga o pratećem sadržaju, a posebno o interesantnom takmičenju na štandu emisije SAT, gde najveštijeg učesnika očekuje vredna nagrada - automobil kija „prosid". Pored toga, SAT izlaže ekskluzivni sportski automobil SIN "R1", a posetioci će na licu mesta saznati i kako mogu da dođu do jedinstvene prilike da voze pravu trkačku formulu "predator" na stazi centra NAVAK.

Repriza emisije je nedeljom na Drugom programu u 23 časa, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

 

 

 

 

broj komentara 0 pošalji komentar
SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]