Žikina šarenica

Poslednju emisiju iz ovogodišnjeg letnjeg serijala ekipa "Žikine šarenice" realizuje iz još jednog rimskog glavnog grada na teritoriji Srbije - iz Sirmijuma, današnje Sremske Mitrovice. Biće reči o nalazištima u ovom gradu i o carskoj palati.

Brojne su kulturne manifestacije u ovom gradu pogotovu tokom leta. O tome u ovoj emisiji kao i o brojnim turističkim atrakcijama ovog sremskog kraja.

U Sremskoj Mitrovici se veoma uspešno igra američki i ženski fudbal. Odavde su i uspešni atletičari, a od ove jeseni i košarkaške prvenstvene utakmice biće sadržaj sportskih zabava.

Autor i voditelj: Žika Nikolić

broj komentara 2 pošalji komentar
(sreda, 10. sep 2014, 00:55) - Slobodan Miljenovic(Australia) [neregistrovani]

emisija u Sremskoj Mitrovici

Postovani Gospodine Ziko,
Kao gost u gradu imao sam srecu da delimicno pogledam vasu emisiju uzivo,ali imao sam i drugih obaveza u taj dan pa sam podelio vreme.
Za sarenicu sam saznao u 8 ujutro(31.Avgusta) a obecao sam suprugi da cu je voditi u Ukrainsku crkvu,obadva posla sam obavio, jer vec 06 Septembra smo isli nazad za suncani Brisbane u Australiji.Nastavite sa dobrim radom i puno uspeha u daljim Sarenicama ,a nadam se da vam je clan ekipe preneo moje tople pozdrave i zelje.
Vas Slobodan

(sreda, 03. sep 2014, 23:14) - anonymous [neregistrovani]

Шесто чуло

"Тодора Стојиновић и Шесто чуло" је нешто нојоригиналније што смо чули у задњих десетак година. Фантастичан текст, фантастично усклађена музика. Било би предивно кад би сте овим младим талентованим музичарима дали мало више простора у вашим будућим емисијама...Хвала што сте нам их представили..