Žikina šarenica

I ove godine u Beogradu je održano tradicionalno kolektivno venčanje, 16. po redu. Bilo je to 18. maja, u najteže vreme.

Ljubav je i ovog puta odnela pobedu. Sto mladenaca u Skupštini grada Beograda reklo je DA ljubavi i novom životu. O svemu u specijalnoj reportaži.

Jedan od najvećih umova sveta Nikola Tesla jedini put 1892. godine boravio je u Beogradu. Doputovao je 1. juna i proveo nekoliko sati. Teslu bije glas da nije imao vremena za druženje sa ženama. Da li je to bilo baš tako? O tome priča Ana Atanasković, autor knjige "Moja ljubav Nikola Tesla".

Zanimljivu izložbu pripremili su studenti Metropoliten univerziteta pod nazivom "Prvi svetski rat u porodičnim albumima".

Tu je i neobična priča o Novaku Đokoviću, pretku tenisera Novaka Đokovića.

Autor i voditelj: Žika Nikolić

broj komentara 4 pošalji komentar
(ponedeljak, 02. jun 2014, 23:34) - ja [neregistrovani]

sarenica

najbolji ste

(ponedeljak, 02. jun 2014, 19:54) - stokholm [neregistrovani]

Kolektivno vencanje <3

Cestitke! Zelim vam svima sve najbolje :)

(nedelja, 01. jun 2014, 18:09) - Ana Atanasković [neregistrovani]

Hvala

Zahvaljujem se na pozivu, bilo mi je veoma prijatno a uz to i značajno da se predstavim u tako gledanoj i profesionalnoj emisiji.
Svaka čast na brzini postavljanja na sajt.
Veliki pozdrav za celu ekipu

Ana Atanasković

(nedelja, 01. jun 2014, 16:02) - Jovana [neregistrovani]

Ana Atanaskovic

Autorka je bila fantasticna,fenomenalno je predstavila roman, svaka cast Ziki na ovakvom gostu. Roman sam procitala odavno i odgovorno tvrdim da ga je predstavila u najboljem svetlu.
Definitivno jedna od omiljenih knjiga, koju toplo preporucujem svima, kao i sjajna autorka. Jedva cekam sledecu knjigu. Puno, puno iskrenih pozdrava i cestitki.
S' postovanjem Jovana I.