Žikina šarenica

Ove nedelje u emisiji "Žikina šarenica" priča o danu medicinskih sestara. Tim povodom u studiju će biti medicinske setre iz Kliničkog centra Srbije.

Ove nedelje naša glumica Vesna Čipčić slavi rođendan. Pričaće o svojoj glumačkoj  karijeri, ali i o novim projektima.

Muzička škola "Vatroslav Lisinski" iz Beograda obeležava 60 godina postojanja. O ovom jubileju pričaće u emisiji, a svoj program prikazaće hor ove škole.

Odbojkaši tehničke škole iz Obrenovca najbolji su u Srbiji i spremaju se za evropsko takmičenje u aprilu. Kako se postižu dobri rezultati u školi i sportu pričaće gledaocima.

Autor i voditelj: Žika Nikolić

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 25. mar 2014, 13:28) - daca [neregistrovani]

sramota za društvo

Slažem se sa gospodinom, samo - sramota je i za celo društvo (osim naravno Žikine šarenice)da se ne ulaže u ovu i ostalu nadarenu decu, koje hvala Bogu imamo, da im se medijska pažnja (JEDINO medijska) poklanja samo kad donesu medalje, a da se o svim negativnim primerima piše svakodnevno. Nije za čudjenje posledica da mladi imaju negativne ličnosti kao uzor a ne ovako divnu decu i iz Obrenovca i iz muzičke škole "Vatroslav Lisinski".

(ponedeljak, 24. mar 2014, 09:11) - zlaja [neregistrovani]

bravo deco

Ova deca su toliko uspesna a nema ko da im pomogne.sramota je to sto niko nije hteo da im pomogne,pa je njihov nadtavnik morao da ide i moli za pomoc.Njemu svaka cast a za ostale nemam opravdanje.on treba da bude ponosan na njih i oni na njega.Sramota za TENT,sindikat eps,sindikat smenskih radnika,jer za prezentacije,putovanja ima para a za dobru decu me.Napred deco sa vasim profom