Žikina šarenica

Gledaoci će imati priliku da pogledaju specijalno izdanja emisije "Žikina šarenica" poslednjeg dana stare u terminu od 9 do 11 časova.

U emisiji će se pojaviti brojni zanimljivi ljudi. Poslastičari iz hotela Moskva pričaće o tradiciji pripreme kolača - punih je 40 godina kako posetioci uživaju u ukusu čuvenog kolača "Moskva šnit".

Svoj rođendan proslaviće sa gledaocima Boki Milošević, biće reči i o srpskim berbernicama koje su bile i prve turističke agencije u Srbiji.

U poslednjoj ovogodišnjoj emisiji o modi i frizurama pričaće porodica Šobota, a u muzičkom delu uz Narodni ansambl RTS nastupiće Ljupka Stević, Milan Topalović i Renato Henc.

Autor i voditelj: Žika Nikolić

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 31. dec 2013, 10:44) - anonymous [neregistrovani]

Z.Sarenica ;)

SRECNA VAM NOVA GODINA <3

(utorak, 31. dec 2013, 10:03) - anonymous [neregistrovani]

Hvala Ziki u sarenici

hvala ziki sti je u sarenicu pozvao milana topalovica. divan pevac. retko divan glas. naslednik i toze i pomalo cuneta i pomalo tome zdravkovica . neverovatan mlad pevac. bas ne slusam mnogo narodnu muziku (izuzev izvorne )ali taj mladi pevac bas me "podize na noge ". ocekujem da ga zika ponovo pozove i da za nas u "odredjenim godinama " otpeva tominu pesmu "o ciganko moja ja sam nocas tuzan". Pozdrav ziki i svima u sarenici.