Oko: Tomislav Nikolić

U narednih nekoliko nedelja, gosti emisije Oko biće lideri parlametnarnih stranaka u Srbiji. Prošle nedelje gostovali su Mlađan Dinkić (URS) i Ivica Dačić (SPS), a gost Oka u ponedeljak je lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić.

U emisiji će biti reči o tome na koji način bi SNS rešavao aktuelnu kosovsku krizu i kako odgovaraju na optužbe iz vlasti da rade protiv postignutih dogovora sa Kforom. Koliko se politika SNS-a promenila otkako je stranka osnovana, da li je pitanje vanrednih izbora sada postalo bespredmetno i da li je sada vreme za dogovaranje o postizbornim koalicijama kako bi se prema tome osmišljavala kampanja, neke su od tema za razgovor sa predsednikom SNS-a Tomislavom Nikolićem.

Emisiju vodi Zoran Stanojević.

broj komentara 2 pošalji komentar
(subota, 29. okt 2011, 00:34) - anonymous [neregistrovani]

tacno

ako bog hoce da kazni neki narod on mu da pogresnog vladara?

(ponedeljak, 24. okt 2011, 13:53) - @vladimir0710 [neregistrovani]

?

Sajam knjiga kratko traje i piscima sledi odlazak i ko zna da li ćemo ih više videti. Bolje je ugostiti dva-tri strana pisca da ih vidi i čuje cela Srbija i dijaspora. Političari će uvek biti na sceni ili kao kameleoni.

Oko Oko

Autor:
Gorislav Papić, Vesna Damjanić, Jelena Obućina, Dragana Ignjić

Svakog radnog dana u 18:25 - najaktuelnije političke, spoljnopolitičke, ekonomske i društvene teme. Najzanimljivije priče o kulturi, najatraktivnije reportaže. [ detaljnije ]