Upitnik

Poruke iz srpskog Davosa

Koje su glavne poruke sa Biznis foruma na Kopaoniku? Da li smo na tragu radikalnijim, pametnijim rešenjima za srpsku ekonomiju u ovom trenutku i dugoročno? Na čemu se bazira strategija razvoja srpske ekonomije i zašto ona nije bila sprovodiva do sada? Šta privrednici traže od države i da li je ispunjenje tih zahteva realno i neophodno da bi privreda stala na noge?

Investicije - ima li država plan? Da li je nezaposlenost tema broj jedan u agendi Vlade? Kako sprečiti bankrot velikog broja porodica u Srbiji, koje prema svim pokazateljima, sve teže preživljavaju i servisiraju svoje obaveze? 

To su samo neka pitanja na koja će odgovarati gosti Upitnika: dr Jurij Bajec, savetnik premijera Mirka Cvetkovića, Jorgovanka Tabaković, član Predsedništva SNS-a i Dragoljub Vukadinović, predsednik kompanije "Metalac" u Gornjem Milanovcu.

Urednik i voditelj: Olivera Jovićević

broj komentara 0 pošalji komentar
Upitnik Upitnik

Autor:
Olivera Jovićević

Emisija Upitnik autora i urednika Olivere Jovićević politički je tok-šou koji otvara sve teme važne za Srbiju i njene građane, bez ambicije da presuđuje ili sugeriše rešenja. [ detaljnije ]