Luda noć

Muzički šou program "Luda noć" vodi nas u vreme nezaboravnih događaja naše muzičke scene i velikih filmskih i serijskih hitova. U emisiji će se izvoditi evergrin numere, zahtevaće se od pevača da odgovore na brojne zadatke, prošetaćemo se kroz najlepše narodne pesme, a videćemo i glumačke sposobnosti učesnika emisije...

Gosti su legendarne TV zvezde, glumci, pevači, javne ličnosti koje su uživale nepodeljene simpatije auditorijuma u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji. Muzika u emisiji se izvodi uživo, uključujući pevačke i plesne numere. U svakoj emisiji učestvuje plesna grupa koja svojim koreografskim numerama ili kao prateći segment stvara posebni ambijent.

Luda noć
Luda noć

U šestoj emisiji, dva tima se nadmeću u pevanju i igri: Mari Mari, Ivana Peters i Ana Štajdohar sa jedne i Kiki Lesendrić, Tanja Banjanin i Leontina sa druge strane.

Luda noć
Luda noć

Specijalni gosti su Momčilo Bajagić Bajaga, YU grupa, Haris Džinović i grupa Ođila.

Luda noć
Luda noć

I ove nedelje od 21 sat uživaćete u muzici koja je preživela sud vremena i koja i danas živi. Voditelji emisije su sjajni glumačko-voditeljski parovi Dragana Kosjerina, Marko Živić, Marija Veljković Milovanović, i Gordan Kičić.

Luda noć
Luda noć

Urednici emisije su Anja Rogljić i Uroš Marković, a reditelj je Igor Basorović.

Luda noć
Luda noć
broj komentara 0 pošalji komentar