TV lica: Nele Karajlić

Nenad Janković poznatiji kao dr Nele Karajlić dočekao je Tanju Peternek u Koraćici gde je tih dana pekao rakiju.

Posle skoro 15 godina od prvog susreta na istom mestu, mnogo toga se promenilo, Nele je napisao autobiografiju koja je bestseler, imao je kako sam kaže i infarkt koji je bestseler, a zbog koga je povukao ručnu i prestao da se bavi muzikom i odlazi na turneje.

Na dan snimanja, okružen prijateljima koji su mu pomagali, najboljim komšijom iz Koraćice, Nele je imao dovoljno vremena za priču o tome kako je izgledao dan kada je na obližnjoj pijaci osetio bol, koliko je bilo teško promeniti navike, kako je sumirao neke život pišući "Fajront u Sarajevu" i kako je najvažnije od svega da je njihova porodica uprkos iskušenjima kroz koja su prošli ostala sačuvana kako je konstatovala njegova ćerka.

Iako je tvrdio da više nikada neće otići u Sarajevo, posetio je rodni grad pokazujući prijateljima mesta gde su nastale neke od najpopularnijih pesma "Zabranjenog pušenja" ali nije očekivao da će iz grada morati da ode praćen obezbeđenjem zbog pretnji koje su počele da se pojavljuju na društvenim mrežama. Pa ipak, uprkos tome, prisećajući se najlepših stvari koje ga vezuju za njegov grad, ispričao je setno priču o jednom popodnevu kada su dva prijatelja slušala Azrin novi album "Ravno do dna" o vremenu koje je sve promenilo, ali i o praštanju i njegovom izboru da se u sećanjima vraća samo lepim stvarima.

Autor: Tanja Peternek Aleksić

broj komentara 0 pošalji komentar
TV lica: ... Kao sav normalan svet TV lica: ... Kao sav normalan svet

Autor:
Tatjana Peternek Aleksić

„Tv lica …kao sav normalan svet,, je na programu RTS-a deset sezona. Za to vreme oko 300 ličnosti iz javnog života pokazalo je da uspeh i popularnost nisu uspeli da ih promene. [ detaljnije ]