Upitnik

Da li su nam potrebni vanredni parlamentarni izbori?

Da li bi održavanje vanrednih parlamentarnih izbora moglo da utiče na ishod izbora za Grad Beograd i u nekoliko lokalnih samouprava, koliko su važni izbori za Beograd i koje su ključne teme, šta je primarno u političkom delovanju - interesi građana, na koje se svi pozivaju ili partijski interesi,  da li se nešto menja na političkoj sceni Srbije u vezi sa aktuelnim političkim prestrojavanjima, pitanja su na koja odgovaraju gosti Upitnika: Marko Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Slavica Đukić Dejanović, zamenica predsednika Socijalističke partije Srbije, Čedomir Jovanović, predsednik Liberano-demokratske partije i Marko Đurišić, potpredsednik Socijaldemokratske stranke.

Autor i urednik Olivera Jovićević.

broj komentara 1 pošalji komentar
(utorak, 24. okt 2017, 17:10)
anonymous [neregistrovani]

Moze

Ali SNS pobedjuje glatko. Prvo zato sto samo SNS moze da skupi dovoljno glasaca. Ovi ostali i ujedinjeni nemaju sanse. A SRS kao najveca opoziciona grupacija ce dobiti jos manje glasova ako se sad ide na izbore. 

Upitnik Upitnik

Autor:
Olivera Jovićević

Emisija Upitnik autora i urednika Olivere Jovićević politički je tok-šou koji otvara sve teme važne za Srbiju i njene građane, bez ambicije da presuđuje ili sugeriše rešenja. [ detaljnije ]