Upitnik

Dijalog vlasti i opozicije u parlamentu

Sednicu jesenjeg zasedanja Skupštine Srbije obeležile su burne rasprave, česte pauze pa i prekidi rasprave, uvredljive reči, opomene, udaljavanje poslanika sa sednice, bojkot nekih poslanickih grupa, ali i pokazivanje kamena u skupštinskoj sali.

Da li je u takvim uslovima moguć dijalog u srpskom parlamentu između vlasti i opozicije, šta građani mogu da saznaju o zakonima koji se donose u Skupštini, kolika je odgovornost vlasti, a kolika opozicije i kakav je uticaj predstojećih izbora u Beogradu na rad Skupštine - na ova i ostala  pitanja iz parlamentarnog života odgovaraju gosti Upitnika: dr Aleksandar Martinović, predsednik poslaničke grupe  Srpske napredne stranke, Đorđe Milićević, predsednik poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije, Nataša Vučković, narodni poslanik Demokratske stranke i Boško Obradović, predsednik poslaničke grupe Dveri.

Autor i urednik: Olivera Jovićević

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 10. okt 2017, 23:08)
anonimus [neregistrovani]

Gosti

Olivera zasto su uvek gosti u emisiji Bosko Obradovic kada su u pitanju Dveri, i Aleksandar Martinovic kada je u pitanju SNS. Ko bira goste u emisiji, Vi ili stranke kojima upućujete pozive?

(utorak, 10. okt 2017, 22:04)
Aleksandar [neregistrovani]

Komentar - večerašnji upitnik

........teško nama sa ovakvim predstavnicima i vlasti i opozicije. Da li nekoga od Vas ovaj, nazovi, dijalog, ne podseća na '90-te? To je borba za svaku reč, neslušanje i upadanje u reč sagovornika, dalje; svako od gostiju bi mogao da "drži reč" kao Kastro, misleći da će time ubediti narod da sutra glasa za njega/njih.
Dalje, sijaset ličnih optužbi, teških reči koje niko u društvu, a samim tim ni voditelj, ne sankcioniše. Ne pitajte me kako, ali sigurno postoji način da se takvo ponašanje sankcioniše. Sa rezignacijom, srdačan pozdrav,
Aleksandar

Upitnik Upitnik

Autor:
Olivera Jovićević

Emisija Upitnik autora i urednika Olivere Jovićević politički je tok-šou koji otvara sve teme važne za Srbiju i njene građane, bez ambicije da presuđuje ili sugeriše rešenja. [ detaljnije ]