Upitnik: Aleksandar Vučić

Gost prve emisije Upitnik u novoj sezoni emitovanja je Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije.

Ovde možete pročitati kraću, tekstualnu verziju emisije "Upitnik"

Kakve poruke donosi iz Njujorka, gde je prošle sedmice prisustvovao zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija? Zašto je za Srbiju važan unutrašnji dijalog o Kosovu? Koliko smo kao društvo zreli za tu debatu? Može li se dijalog voditi u uslovima povišenih tenzija između vlasti i opozicije? Da li nam je potrebna Deklaracija o opstanku Srba i šta nas kao narod ugrožava?

Koliko  predsednik utiče na rad Vlade - srpsku ekonomiju, plate i penzije i ostale poslove koji su u njenoj nadležnosti? Koji su ključni izazovi za državu na narednom periodu? Šta se promenilo za njega lično, a šta za Srbiju, otkako je otišao sa premijerske funkcije? Odnosi u regionu, promena ustava, borba protiv kriminala i korupcije, predstojeći izbori za Beograd - samo su neka od pitanja o kojima će govoriti predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

Autor i urednik Upitnika je Olivera Jovićević.

broj komentara 0 pošalji komentar
Upitnik Upitnik

Autor:
Olivera Jovićević

Emisija Upitnik autora i urednika Olivere Jovićević politički je tok-šou koji otvara sve teme važne za Srbiju i njene građane, bez ambicije da presuđuje ili sugeriše rešenja. [ detaljnije ]