Tri boje zvuka

Prva epizoda treće sezone muzičkog serijala "Tri boje zvuka" 15. novembra u 21.45 na Drugom programu RTS-a donosi nastupe izuzetnih muzičara iz zemlje i sveta.

Imaćemo čast da u našem studiju ugostimo fado pevačicu iz Portugalije, Kristinu Branko, a predstavićemo i sasvim nova ostvarenja Vasil Hadžimanov benda i Marka Luisa!

Posebnu boju našoj emisiji doneće čaroban glas Kristine Branko, umetnice koja više od dve decenije publici širom sveta prenosi najlepšu pevanu reč Portugalije. Ona pripada mlađoj generaciji fado pevačica koje unose novine u tradicionalnu formu i različite muzičke žanrove prilagođavaju i reinterpretiraju u duhu fado muzike. U našem studiju nastupiće uz svoj akustični sastav i predstaviti aktuelni album "Menina".

Kristina Branko Kristina Branko

Vasil Hadžimanov bend, u dobro poznatom sastavu, nakon albuma "Alive" objavljenom za američko tržište, nastavlja da radi na novom izdanju i pesmama. U našoj emisiji premijerno će predstaviti tri muzičke priče i svoju viziju savremenog džeza.

Vasil Hadžimanov bend Vasil Hadžimanov bend

Marka Luisa naši gledaoci su imali prilike da upoznaju u prvoj sezoni kao frontmena sastava MaraQYa. Ovoga puta, predstaviće svoj solistički projekat "Shine on me" na kome radi poslednje dve godine i najaviće album koji je trenutno u pripremi. U saradnji sa Vasilom Hadžimanovim, Marko Luis izvešće i pesmu "Doviđenja" koju je nekada na stihove Jesenjina komponovao i izvodio njegov otac, Ljubiša Stojanović Luis.

Marko Luis Marko Luis

Pišite nam na imejl adresu 3bojezvuka@rts.rs, pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Twitter "3BOJEZVUKA", a nastupe iz prethodnih emisija potražite na našem zvaničnom You Tube kanalu https://www.youtube.com/channel/UCR5CVjXnYRq83NUDaZqpw_A.

Voditelj emisije je Bojan Perić.
Scenarista je Dejan Cukić, a reditelj Miodrag Kolarić.
Urednica emisije je Jelena Vlahović.

broj komentara 0 pošalji komentar