Tri boje zvuka

Vlado Georgiev, "Irie FM" i "Lucky Marcell & The Radio Kings" su gosti sledeće emisije "Tri boje zvuka"

Vlado Georgiev, jedinstvena muzička ličnost ovih prostora, konačno je gost naše emisije! Pregršt hitova učinilo ga je neprikosnovenim pop autorom i izvođačem, a pre svega miljenikom široke publike. Uz podršku sjajnih muzičara u bendu, Vlado Georgiev će izvođenjem nekih od svojih napopularnijih pesama gledaocima prirediti nezaboravnu živu svirku i dobru zabavu.

"Irie FM", jedan od najpopularnijih bendova na domaćoj sceni ove godine, privukao je pažnju šire publike hitom "Kliziš", premijerno predstavljenim u prvoj sezoni naše emisije.

Iako su počeci ovog benda bili vezani za tradicionalni rege dab, vremenom su svoju muziku obogatili fank, soul, pop i disko elementima, a njihova najnovija ostvarenja čućemo u živom izvođenju. O novim planovima grupe govoriće frontmen ovog benda, pevač, trombonista i autor, Vukašin Marković.

Zvuk izvornog rokenrola doneće "Lucky Marcell & The Radio Kings", bend koji uspešno nastavlja tradiciju rokabili muzike kod nas. Pedesete godine prošlog veka dočaraće svojim efektnim autorskim pesmama, kao i kostimima kao nezaobilaznim delom njihovih nastupa. Lucky Marcell je nastupao na mnogim evropskim festivalima rokabili muzike, a sada će se predstaviti i gledaocima emisije "Tri boje zvuka".

Pratite nas na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter (#3BOJEZVUKA), slušajte muziku iz emisije na našem Jutjub kanalu ("RTS Tri boje zvuka - Zvanični kanal") i pišite nam na 3bojezvuka@rts.rs.

Budite uz nas u četvrtak 14, aprila u 22.00 na Prvom programu RTS-a ili nas pratite onlajn preko linka TV uživo http://www.rts.rs/page/tv/ci/live.html.

Voditelj: Bojan Perić
Reditelj: Petar Stanojlović
Urednik: Jelena Vlahović

broj komentara 2 pošalji komentar
(ponedeljak, 22. maj 2017, 12:00) - milan [neregistrovani]

vg = car

covek sedne i objasni sta je muzika

svaka cast barba

(četvrtak, 14. apr 2016, 18:45) - Midag [neregistrovani]

Tri boje zvuka

Fantastična emisija.