TV lica: Aleksandar Josipović

Kako je saznao za poplave u roditeljskoj kući u Velikim Crljenima? Da li je tačno da su mu nudili rijaliti program kako odlazi da vidi polavljeni kraj? Kako je odlučio da sa 500 evra džepu ode u Pariz? Zašto su mu u Mulen Ružu stavljali komadiće stakla u patike? Na ova i druga pitanja odgovara Aleksandar Josipović.

josipovic-3.jpg

Igrač koji je našoj javnosti posao poznat po nastupu na Evroviziji, dočekao je Tanju Peternek na promociji četvrte knjige o plesu čiji prihod je išao u humanitarne svrhe.

Nastavak razgovora odvijao se na sceni u Lazarevcu gde se prisetio prvih nastupa i kako su roditelji šili kostim za 200 dinara da bi samo koju godinu kasnije nastupao u kostimu od 15.000 evra u Mulen Ružu, kako je mama izgubila posao, kako svi veruju da im je lako jer im sin radi u inostranstvu, kako su izgledali dani u Parizu kada nije imao za hranu, kako mu je porodica uvek bila najveća podrška.

josipovic-4.jpg

Kraj dana obeležio je dirljiv susret u kući u Velikim Crljenima, uz priču porodice o poplavi i tome kako su se snalazili njegovi roditelji, kako je Aleksandar čuo u Amsterdamu vesti, o njegovoj pomoći i dolasku u Srbijiu.

Autor je Tanja Peternek Aleksić.

broj komentara 0 pošalji komentar