SAT

Patrola do Bugarske

Ako nameravate da putujete u Bugarsku na letovanje, pogledajte danas patrolu emisije SAT od Beograda do Sunčevog brega i Nesebara.

Videćete šta vas čeka na putu dugom 800 kilometara, kakva je snabdevenost gorivom, gde ima TNG-a, kako izgleda nova deonica auto-puta od Sofije do Burgasa, šta vam treba od dokumenata za prelazak granice, kako se u Bugarskoj plaća putarina, koju obilaznicu oko Sofije koristiti, gde se odmoriti, a na šta obratiti pažnju.

SAT daje detaljne informacije o saobraćajnim propisima i kaznama u Bugarskoj, kao i o tome kako pozvati pomoć ako vam zatreba. Na kraju, saznaćete i sve detalje o tome šta naše turiste čeka kad stignu u Sunčev breg ili Nesebar.

Repriza emisije je nedeljom na Drugom programu u 23 časa, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 5 pošalji komentar
(subota, 05. okt 2013, 17:09) - Turista [neregistrovani]

Patrola do Bugarske

Jako mi se dopao vaš prilog o Nesebaru. Predlažem da i u narednim patrolama na taj način predstavljate turistička mesta. Pozdrav ekipi emisije.

(sreda, 04. sep 2013, 19:18) - Jug [neregistrovani]

Patrola do Bugarske

Ove godine letovali smo u Primorskom. To je grad 50 km južno od Burgasa. Divno smo se proveli, a na putu nismo imali nikakvih problema. Vinjetu smo u odlasku kupili u kućici na samom graničnom prelazu. U povratku smo je kupili na benzinskoj pumpi. Kurs na pumpama je 1 evro = 1,95 leva.

(nedelja, 25. avg 2013, 12:42) - Zoran [neregistrovani]

Bugarska

Divna emisija. Uživali smo u njoj. Pozdrav

(četvrtak, 22. avg 2013, 18:11) - anonymous [neregistrovani]

losa signalizacija

vasa patrola ka grckoj je donela do poboljsanja lose instalirane i postavljene putne signalizacije kod vranja tj.selo davidovac ali trebate da budete uvek prisutni g/ine alvirovicu da svojim znanjem o saobracaju dajete i vasa misljenja o losoj saignalizaciji kod tog mesta a sada o jos losioj kada je pustena jos jedna trasa pa da na licu mesta vidite sa cime se susrecemo mi vozaci i domaci i strani jer ljudi neznaju kuda da voze levo,desno ili  pravo...

(sreda, 21. avg 2013, 18:20) - Nikola [neregistrovani]

Patrola do Bugarske

Pre neki dan smo se vratili sa letovanja u Bugarskoj. Letovali smo u Zlatnim pjascima i divno se proveli. Smatram da Bugarska ima još mnogo (od strane Srba) neotkrivenih turističkih bisera. Hvala što se skrenuli pažnju na neke od njih.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]