SAT

Početak sezone patrola

Kao i svake godine, početak letnjih putovanja je vreme koje emisija SAT obeležava svojim tradicionalnim patrolama.

U nedelju 19. juna sledi reportaža sa puta do Grčke - Tasos. Ovaj put ekipa redakcije SAT posetila je Tasos i četiri turistička mesta poluostrva Kasandra - Kriopigi, Polihrono, Hanioti i Pefkohori.

SAT-ova čuvena patrola, koja je godinama postavljala visoke standarde za sve slične reportaže, i ove godine je zabeležila najvažnije detalje puta od Beograda do ovih grčkih letovališta.

Kroz patrolu gledaoci mogu saznati stanje na putevima kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku, šta im je sve potrebno od dokumenata, gde se usput mogu odmoriti, koje su cene goriva, kolike su kazne, šta ih očekuje kada stignu do svog odredišta i kakvu turističku ponudu su ovog leta pripremili grčki domaćini.

Autor i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 17 pošalji komentar
(nedelja, 15. jul 2012, 19:02)
Alen [neregistrovani]

Rezolucija

Pozdrav za redakciju SAT-a.Zaista se svake godine iznova radujemo radujemo vasim patrolama,ali zar nije krajnje vreme da vam emisije preko interneta budu u boljoj rezoluciji.

(ponedeljak, 02. jul 2012, 10:37)
Rahilja gina laura [neregistrovani]

Pitanje

Sto se tice emisije sat plus ona je fenomenalna ali hteo sam da vas pitam kako ja da odem negde na moru jer mi je penzija svega 10000, pa vas pitam kako kojoj agenciji da se obratim ja nikada nisam bio na moru i neznam kako izgleda more pomozitemi jer mi je preko potreban odmor puno pozdrava gledalac iz nisa gina.laura@ovi.com

(utorak, 10. apr 2012, 11:57)
Goran [neregistrovani]

patrola do Grcke i nazad

Postovani,molim vas da u nekoj od emisija date obavestenje o rasporedu benzinskih pumpi na putu o povratku iz Grcke.

(nedelja, 07. avg 2011, 15:38)
Sasa [neregistrovani]

Cestitke

SVAKA CAST ZA EMISIJU, SAMO TAKO NASTAVITE !!!

(subota, 23. jul 2011, 12:41)
anonymous [neregistrovani]

Dopuna

Putovali smo prema vašim uputstvima na Halkidiki.Sve je bilo savršeno što se tiče odlaska.U povratku smo kasno videli tablu na kojoj je pisalo Evzoni tako da smo upali u Solun.Tabla je iza žbuna i veoma je teško uočiti.Molim vas da u narednim emisijama prikažete mesto gde treba da se isključimo prema granici da se i drugima nebi desilo slično a nismo bili jedini koji su pogrešili.Unapred hvala.Mladenovčani!

(četvrtak, 21. jul 2011, 04:22)
anonymous [neregistrovani]

do evropskih gradova

To bi zaista bilo zanimljivo.

(nedelja, 17. jul 2011, 15:08)
Terorista [neregistrovani]

Izvini jadnice

Pa ti uzmi pa oduzmi od ukupne kilometraze kilometrazu od Beograda do granice i dobices ono sto si trazio... mislim... ako znas da oduzimas..?

(subota, 09. jul 2011, 20:53)
Gordana [neregistrovani]

beograd nije Srija

Pozdrav ekipi.Imam jednu zamerku Beograd nije Srbija.Uopste me nije briga koliko ima kilomatara od njega.Sta sa ljudima iz drugih gradova.Dali bi ste mogli da govorite o kilomatrazi od granice na primer da bi i mi jadnici mogli da se orjentisemo.Pozdrav

(četvrtak, 07. jul 2011, 19:09)
Жарко [neregistrovani]

САТ плус

Поштовани,
да ли можете да ме упутите на који начин могу да дођем до САТ плус часописа који описује патролу до Тасоса? Питам Вас јер сада више није у продаји а пропустио сам да је купим на време.

Поздрав.

(ponedeljak, 27. jun 2011, 16:09)
marko j. [neregistrovani]

krf

Postovani,
da li je bila patrola prem Krfu na televiziji, obzirom da nema ovde link za ovu patrolu (SAT reviju sam kupio sa patrolom do Krfa, ali bi zeleo i samu emisiju da vidim).
Da li ce mozda tek biti emisija ?

Unapred zahvalan,
verni gledalac

SAT SAT

Autor:
Mirko Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 25 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]