SAT

SAT-ova patrola do Neos Marmarasa

Ekipa emisije SAT počinje svoju seriju patrola do najpoznatijih turističkih mesta u Grčkoj i Crnoj Gori. Prvo mesto u koje vas vode jeste Neos Marmaras, najveće i najpoznatije letovalište na drugom prstu Halkidikija - Sitoniji. Očekuje vas detaljan prikaz puta, ali i niz korisnih saveta o potrebnim dokumentima, graničnoj proceduri, kaznama za prekršaje i obaveznoj opremi u Makedoniji i Grčkoj, koji će svima koji se automobilom upute ka moru, dobro doći kao podsetnik.

U prepoznatljivom maniru crno-belo ocenjena je snabdevenost benzinom, dizelom i auto-gasom, ali i dodatni sadržaji koje nude naši najveći prodavci goriva na svojim pumpama. Ekipa je svratila i u neke ugostiteljske objekte da proveri koje su cene i kakva je usluga u njima. Na kraju puta detaljno su predstavljeni turistička ponuda i drugi prateći sadržaji koji u Neos Marmaras privlače sve veći broj turista iz naše zemlje.

Repriza emisije je u ponedeljkom na Drugom programu RTS-a, a urednik i voditelj je Mirko Alvirović.

broj komentara 80 pošalji komentar
(subota, 02. avg 2014, 01:59) - dragan [neregistrovani]

mvd

dali mi je potrebna mvd za put u grcku

putujem 03.08.2014.

hvala

(nedelja, 26. maj 2013, 21:02) - Goran [neregistrovani]

patrola do budve

Glasam za patrolu do Budve, preko Brodareva..., Cetinja!!!!!

(subota, 06. okt 2012, 08:26) - srdjan [neregistrovani]

MVD

Dali mi je potrebna medjunarodna vozacka dozvola ako imam novu izdatu. Hvala

(petak, 10. avg 2012, 19:42) - Zoran [neregistrovani]

Patrola do Bugarske

Glasam za patrolu do Bugarskog primorja. Pozdrav Mirku!

(ponedeljak, 30. jul 2012, 13:52) - anonymous [neregistrovani]

Grcka

Da li je potrebna medjunarodna vozacka dozvola za Grcku,imam novu vozacku dozvolu.hvala

(četvrtak, 19. jul 2012, 12:28) - Саша [neregistrovani]

Неос Мармарас

Све похвале за поатроле које радите у току летње сезоне. Пошто ове године летујем у Неос Мармарасу, а путовање планирам колима, замолио бих вас да патролу до Неос Мармараса поновите у издању ревије САТ.

(ponedeljak, 16. jul 2012, 06:43) - Mr Slash [neregistrovani]

Atos

Pozdrav,
Emisija je fantasticna, samo jedna zamerka - jos uvek nema prikazane trase do Atosa (Jerisos, Uranopolis, Stavros...). Ipak najistocniji prst Halkidikija zasluzuje da se obidje, obzirom da se na njemu nalazi i Sveta gora. Jos jedna napomena: Obavezno pomenite/posetite i manastir Kakovo - srpski manastir blizu Jerisosa. Sve najbolje.

(nedelja, 15. jul 2012, 15:57) - đole [neregistrovani]

Atos: Jerisos

Svaka cast na Patroli mene bi interesovala patrola do Atosa:Jerisos,Ouranoupolis,Sveta Gora ? pozz emisiji sat patrola i Mirku Alviroviću

(petak, 29. jun 2012, 13:15) - pre neki dan putovao [neregistrovani]

karton zeleni

makednoci traze na ulazu u makedoniju da im pokazete zeleni karton, tako da je obavezan.
jos jedna informacija , na makednoskoj granici smo cekali skoro sat vremena u odlasku, a u povratku pola sata, na svim ostalim prelazima po 10 min.

(nedelja, 24. jun 2012, 16:09) - Mario [neregistrovani]

Olimijska regia

Pohvaljujem vas doprinos da nasim turistima obezbedite sve potrebne informacije, kako bi spremni posli na planirane destinacije. U tom cilju, a imajuci u vidu da do sada niste isli do mesta Nei Pori, molim Vas da po moguctvu to i ucinite prilikom patrole do letovalista u Olimpijskoj regiji Grcke! UNAPRED HVALA I POZDRAV!

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 26 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]