Bunt

Ekipa Bunta izvestiće vas o najznačajnim dešavanjima na muzičkoj sceni a premijerno ćemo emitovati novi video spot benda "Viva Vops" - pobednika trećeg Bunt rok festivala.

Tim emisije bio na Sajmu medija "Media market", gde je programsku ponudu i nove medijske usluge predstavio Javni medijski servis Srbije, na štandu RTS Planeta. Osim noviteta u vezi sa ovom internet platformom RTS-a, između ostalog su predstavljene i brojne multimedijalne mogućnosti putem kojih se može pratiti program RTS-a posvećen muzičkim sadržajima.

Ovom prilikom smo se podsetili ali i saznali novitete u vezi sa programskom ponudom tematskog TV kanala "RTS Muzika" koji postoji od 2017. godine u okviru TV paketa Telekoma Srbije. Kao primer, istaknute su emisije Bunt i one posvećene projektu "Bunt Rok Festival" i "Bunt Rok Turneja": Osim premijera na programu RTS 2, ove emisije (a sada emisiju Bunt) redovno mogu pratiti gledaoci kanala RTS Muzika ali i korisnici internet platforme RTS Planeta, na kompjuterima i mobilnim uređajima.

U predstavljanju i diskusiji o svim načinima na koje auditorijum može uživati u programima i sadržajima RTS-a koji su posvećeni muzici, učestvovali su Branka Glavonjić, autorka emisije Bunt i projekta Bunt Rok Festival, Ana Milićević, muzička urednica kanala RTS Muzika, Vladimir Graić, direktor PGP RTS-a, kao i aktuelni pobednici Bunt Rok Festivala, bend Lagana Sreda.

A o debi albumu benda Nemesis, "The War Is On" razgovarali smo sa Selenom Simić i Tijanom Milivojević. Ovaj ženski melodik det metal bend je uveliko poznat gledaocima Bunta. Nemesis je osvojio drugo mesto na 4. Bunt Rok Festivalu.

U ovom izdanju emisije, premijera: video spot za pesmu "Koliko vredi to" benda Viva Vops!

Novinarska ekipa Bunta je bila i u Novom Sadu, na dvodnevnom "pop-up" festivalu "Cinema Now", najnovijem programskom formatu kulturoloških događaja udruženja Cinema City.
"Cinema Now" je bio spoj dobre muzike, probranih filmova i nekadašnjeg industrijskog prostora, koji je transformisan u zonu kulture. Tokom vikenda, posetioci su imali priliku da pogledaju čak 16 dugometražnih ostvarenja autora mlađe generacije iz regiona, uživaju u koncertima sastava E-play, Repetitor i Fran Palermo (MAĐ) i posete tri izložbe.
I to, nije sve zbog čega verujemo da ćete pratiti emisiju Bunt u sredu uveče na RTS 2 -  saznaćete i ko je pobednik 2Top liste Bunt" - za oktobar!

Emisija Bunt je jedna od malobrojnih rok emisija u istoriji Radio-televizije Srbije koja traje u kontinuitetu 17 godina. Bunt je ujedno i najbolje mesto gde možete da vidite najaktuelnije muzičke događaje i najznačajnije aktivnosti predstavnika domaće rok scene. Kao i do sad, ljubitelji dobre muzike će dobiti i preporuke za najatraktivnije događaje u nedelji pred nama.

Autor emisije: Branka Glavonjić
Novinari: Stefan Jovčić i Katarina Vujović
Reditelj: Jovan Bačkulja

broj komentara 0 pošalji komentar
Bunt Bunt

Autor:
RTS

Emisija Bunt je jedna od najdugovečnijih rok emisija u istoriji Radio-televizije Srbije, uspešno traje u kontinuitetu već 17 godina. [ detaljnije ]