Bunt Rok Festival

Peti Bunt rok festival stigao je do polovine kvalifikacionog ciklusa. U petoj emisiji, takmičiće se bendovi "Fet Red" iz Novog Sada, "Lagana Sreda" i "MaerA" iz Beograda.

Uz Branku Glavonjić, autorku emisije "Bunt" i inicijatorku festivala, kroz emisiju će vas voditi Zoran Stefanov, frontmen benda "Iskaz" i Stefan Jovčić, od koga ćemo saznati nešto više o takmičarima i njihovim impresijama.

U revijalnom delu emisije, nastupiće bend "Bolesna Štenad", čiji će frontmen Aleksandar Marković Lama biti i član stručnog žirija. Osim njega, u žiriju su i Uroš Marković, urednik u Muzičkoj redakciji RTS- a, stalni članovi žirija su Maja Cvetković (E-Play) i Vukašin Marković (Irie FM) a predsednik žirija u petoj kvalifikacionoj emisiji Bunt rok festivala biće Miroslav Cvetković - Cvele, basista "Bajage i Instruktora".

Kao i u emisiji Bunt, gledaoci će saznati i sve novosti o aktuelnim muzičkim izdanjima, koncertnim i drugim dešavanjima, zanimljivostima sa domaće rok scene, kao i kakvo je stanje na Top Listi Bunta.

Autorka emisije: Branka Glavonjić
Voditelji: Branka Glavonjić, Zoran Stefanov, Stefan Jovčić
Novinarka: Katarina Vujović
Reditelj TV reportaža: Jovan Bačkulja
Reditelj: Miodrag Kolarić

broj komentara 0 pošalji komentar
Bunt Rok Festival Bunt Rok Festival

Autor:
RTS/Branka Glavonjić

Bunt Rok Festival ove godine obeležava mini jubilej - pet godina postojanja i jedino je televizijsko takmičenje novih, neafirmisanih bendova i autora. [ detaljnije ]