Velika iluzija

Film "Nebeska tema", svojevrsna posveta legendarnom beogradskom muzičaru Vladi Divljanu, premijerno će biti prikazan na njegov rođendan, 10. maja u Centru Sava. U Krupnom planu Velike iluzije je autor filma Mladen Matičević.

Od 19. veka do nekog budućeg vremena u univerzumu, od istinitih do izmaštanih događaja koji su stvarali i koji će stvarati istoriju čovečanstva - vodimo vas u Marvelov filmski svemir i kraj igre "Osvetnika". Idemo i u 1857. kada je nastajao Oksfordski rečnik. U filmu "Profesor i ludak" to vreme oživeli su oskarovci Mel Gibson i Šon Pen.

O seriji "Riverdale" koja već tri sezone osvaja srca publike na svim krajevima Netfliksove distribucijske mreže, utiske iznosi Kristina Đuković.

U susret 72. Kanskom festivalu, "Premotavanje" nas podseća na dobitnike Zlatne palme - vraćamo se 40. godina unazad kada je snimljen "Sav taj džez" u režiji Boba Fosija.

U rubrici "Kontraplan", jedna od najvažnijih i najintrigantnijih rediteljki današnjice Kler Deni, govori o filmu "Život među zvezdama" sa Robertom Patinsonom i Žulijet Binoš u glavnim ulogama.

Autor emisije: Sandra Perović

broj komentara 0 pošalji komentar