Bunt Rok Festival 2019

U trećoj kvalifikacionoj emisiji petog Bunt Rok Festivala, takmičiće se bendovi "Hazel" iz Niša, "Herz" iz Beograda, i "Two-Stroke Engine" iz Knjaževca.

Pored Branke Glavonjić, autorke festivala, u ulozi voditelja je Zoran Stefanov, frontmen benda "Iskaz", i Stefan Jovčić, koji je zadužen za razgovore sa bendovima.

Kao revijalni bend nastupiće "Majdan", oni su pobednici Beogradskog Autorskog Rok Festivala, BARF-a za 2018. godinu i finalisti ovogodišnje Beovizije.

Nemanja Erić, frontmen, gitarista i pevač ovog sastava je i član žirija. Stalni članovi žirija su Maja Cvetković (E-Play) i Vukašin Marković (Irie FM), tu su i kompozitor i gitarista, Nikola Čuturilo, i Katarina Epštajn (urednica Redakcije pop muzike Radio Beograda 1), koja je predsednica žirija u trećoj emisiji.

Kao i u emisiji Bunt, gledaoci će saznati šta se to interesantno dešava na domaćoj rok sceni, koje su preporuke redakcije za ovu nedelju, kao i kakvo je stanje na Top Listi Bunta.

Autorka emisije: Branka Glavonjić

Voditelji: Branka Glavonjić, Zoran Stefanov, Stefan Jovčić

Novinarka: Katarina Vujović

Reditelj priloga: Jovan Bačkulja

Reditelj: Miodrag Kolarić

broj komentara 0 pošalji komentar
Bunt Rok Festival Bunt Rok Festival

Autor:
RTS/Branka Glavonjić

Bunt Rok Festival ove godine obeležava mini jubilej - pet godina postojanja i jedino je televizijsko takmičenje novih, neafirmisanih bendova i autora. [ detaljnije ]