Mira Adanja Polak: Ekskluzivno

Dokazi jedne karijere - Dr Dragan Buđevac

Dragan Buđevac, građevinski inženjer dobio je toliko dokaza o svojoj uspešnosti i to u samim objektima koje je opremio čvrstim čeličnim konstrukcijama koje nikada nisu dovele u pitanje njegovu stručnost i pouzdanost.

Redovni profesor Građevinskog fakulteta univerziteta u Beogradu, doktorirao je u svojoj oblasti i postao mentor u 300 diplomskih radova.

Rukovodio je investicionim izgradnjama velikih kompanija u više od 500 različitih objekata u zemlji i inostranstvu.

Poznat među stručnjacima u svetu i kod nas važi za čoveka koji ima reč i sigurnost u poslu.

Jasno vam kazuje šta od njega možete očekivati - precizan u dogovoru i odnosima sa ljudima bio je dugogodišnji tehnički i generalni direktor "Delta Investa" u okviru kompanije "Delta Holding" i rukovidio investicionim ulaganjima velikih kompanija.

Ponosan je na zgradu Jugoslovenskog dramskog pozorišta za koju je dobio priznanje stručne javnosti, izgradio je Delta Siti u Beogradu i Podgorici i naselje Belvil u Beogradu.

Prepoznatljiv je po izvedbi Nove opere u Moskvi, sportskom kompleksu u Sočiju, poslovnoj zgradi Ceptera u Varšavi, tržnom centru "Milenijum".

Italijanski stručni časopis "Materija" uvrstio ga je u 50 najvećih graditelja.

Srećem ga u njegovom domu posle mnogo godina, gde je pokazao samo delić svog umeća i po malo otkriva svoju prirodu i način razmišljanja.

broj komentara 0 pošalji komentar