Magazin Srbije na vezi

Umetnost, kultura, film, o srpskim svetinjama danas, tradiciji i još mnogo toga u ovom izdanju emisije Magazin Srbije na vezi.

Najpopularniji film u domaćim bioskopima, "Južni vetar", reditelja Miloša Avramovića, od ove nedelje prikazuje se i u bioskopima širom Evrope, a naredne nedelje i u Kanadi i Americi. Svečana premijera u Beču, i druženje sa publikom glumaca i autorske ekipe, zakazana je za 9. novembar. Zašto je ovaj uzbudljivi akcioni triler oduševio publiku u zemlji i regionu, govore glavni glumci, partnerka Miloša Bikovića i njegov drug u filmu, Jovana Stojiljković i Miodrag Radonjić.

Manastir Tumane smatraju srpskim Ostrogom, a veliku narodnu svetkovinu zabeležila je Rada Đokić.

Na Dečijoj pesmi Evrovizije, ove godine, u Minsku, Belorusiji, 25. novembra, predstavljaće nas Bojana Radovanović sa pesmom Svet, autorke Mari, Mari. Kako se sprema za nastup, u prilogu Dijane Srećković Stefanović.

Pred veliki koncert u beogradskoj Areni Bajage i instruktora, zakazanog za 1. decembar, gost emisije, Bajaga. Osvrnuće se na bogatu višedecenijsku karijeru i predstaviće novi spot "Bilo bi lako".

Svojevrsnu izložbu slika u našem studiji prirediće akademska slikarka, Slobodanka Rakić Šefer, nakon velike izložbe u Domu vojske u Beogradu.

Muzički gosti emisije i etno grupa "Vrelo".

Urednik Suzana Gvozdenović Puzović
Reditelj Dragica Gačić

broj komentara 0 pošalji komentar