Mira Adanja Polak: Ekskluzivno

Umalo fatalni ishod - Uroš Ćertić

Uroša Ćertića, mladog momka koji je došao iz Kanade, Mira Adanja-Polak je srela još 2011. godine. Pojavio se u Beogradu sa već zavidnom biografijom kaskadera, a autorki je bilo zanimljivo da ga ugosti u programu tako što bi u studio ušao na motociklu, i ispričao sve o svojoj bogatoj profesionalnoj biografiji.

Već poznat kao vozač brzih kola i motora, svoju veštinu pokazao je u velikom broju filmova i serija, a nastupao je u ludim uličnim vožnjama u Kaliforniji i započeo svojevrsni šou program. Radio je već tada na oko pedesetak filmova i serija holivudske A produkcije. Imao je žarku želju da se vrati u Beograd i sa majkom nastani na Dorćolu, odakle je i potekao.

Govorio je tada o filmovima u kojima je učestvovao - "Noć u muzeju 2", "Nemoguća misija 4", "Bekstvo iz zatvora" i "Dosije iks", o glumcima koje je sretao, kao i onima koje je dublirao.
"Sve mi je to pokazivao, i svoje zavoje i povredu ruke u kojoj ima neke šrafove. Bila je to emisija iz serije "Ekskluzivno" koja mi je ostala u sećanju zbog čistote i entizuijazma ovog mladog čoveka koji bira uvek opasno i izazovno, ne tako svestan svih opasnosti. I tada dolazi vest da se povredio na snimanju u Kairu i da je svoj život doveo u opasnost. Reč je o svetskoj produkciji, sve je izgledalo u redu, bar je on tako mislio...

Uroš stiže u Beograd. Zatrpana sam snimcima, nalazima, lekara i eto nove emisije koja treba da upozori, pouči, posavetuje i objasni zašto treba o svemu voditi računa, da sve treba proveravati nekoliko puta i da strast za poslom i novcem ne sme uvek biti u prvom planu, i da je obavezno osiguranje veoma važno za sve što radite, kao i za rizike koji uvek vrebaju", ističe Mira Adanja-Polak.

broj komentara 0 pošalji komentar
Vi i Mira Adanja-Polak Vi i Mira Adanja-Polak

Autor:
Mira Adanja-Polak

U emisiji"Vi i Mira Adanja-Polak" gosti su ličnosti iz sveta nauke, kulture, politike, umetnosti i biznisa. [ detaljnije ]