Priča o Bogu sa Morganom Frimenom

Epski serijal koji istražuje kako su religije oblikovale svetsku istoriju - i kako i dalje utiču na živote svakoga od nas bez obzira na to u šta verujemo ili ne verujemo.

Oskarovac Morgan Frimen obilazi sveta mesta širom planete, a svaka epizoda se bavi različitim aspektima religioznosti i pokušava iz različitih uglova da pristupi pitanju postojanja Boga i svim ostalim nedoumicama i pitanjima koja odatle proizilaze. Odgovore na ova pitanja pokušavaju da ponude pripadnici različitih religija i filozofskih škola.

Druga epizoda: Apokalipsa

U drugoj epizodi Morgan Frimen kreće na putovanje u nameri da sazna zašto toliko mnogo religija, već hiljadama godina, predskazuje smak sveta. Kao da nas nešto opčinjava u toj priči o uništenju. Da li je to samo ljudska priroda koja se brine i želi smak sveta, ili on stvarno dolazi?

Pitaće da li je kraj zaista onakav kakvim ga zamišljamo ili je sve to samo u našoj glavi? Na ovom putu prvo odredište će mu biti Jerusalim, duhovni centar Jevreja, hrišćana i muslimana. Želi da sazna zašto je kraj sveta tako blisko povezan s ovim gradom.

 

broj komentara 3 pošalji komentar
(utorak, 03. apr 2018, 20:08) - anonymous [neregistrovani]

Politikanstvo

Prilično jednostrana priča, naročito epizoda o Srebrenici gde su Srbi opet predstavljeni kao jedini krivci. Inače Morgan Frimen je postao jedan od promotera rusofobije i jednostranog globalističkog politikanstva.

(utorak, 03. apr 2018, 14:07) - anonymous [neregistrovani]

Cemu sve ovo kad

bog ne postoji

(utorak, 03. apr 2018, 07:43) - anonymous [neregistrovani]

"Епски"

Одгледајте епизоду о Сребреници!Да видите како су нас "Епски" описали,исти тај Фриман.