Bez granica

Druga sezona sjajne akciono-kriminalističke serije sadrži ukupno 12 epizoda u kojima se pred agente Luisa Danijela, Karla Hikmana i njihov tim postavljaju novi dramatični izazovi.

Bez granica zaviruje u svet Međunarodnog kriminalističkog suda čiji slučajevi prelaze državne granice. Kroz globalizaciju mnoge granice se otvaraju za lakšu trgovinu, putovanja i kulturnu razmenu, ali nažalost ta otvorenost daje šansu kriminalcima koji pronalaze nove načine iskorišćavanja sistema i pretnje globalnoj sigurnosti. S obzirom da je Evropa postala "sigurna kuća" za mnoge članove podzemlja pojavljuje se potreba za oformljavanjem specijalnog odreda vrhunskih istražitelja koji će rešavati probleme na globalnom nivou.

Tim od pet detektiva na čelu s kapetanom Luisom Danijelom pored suočavanja sa teškim izazovima, mora da se privikne na zajedništvo i solidarnost u gotovo svim situacijama. Tako francuska kriminalistička analitičarka, specijalni tehničar iz Nemačke, stručnjak za oružja i taktiku iz Severne Irske, italijanska istražiteljka specijalizovana za mafijaške organizacije, sa Danijelom, moraju savršeno da funkcionišu, kako bi došli do cilja.

Smešteni u napušteno skladište ispod zgrade suda, suočavaju se sa birokratskim, pravnim i kulturološkim preprekama dok "love" opasne ljude po celoj Evropi, od Francuske, Nemačke, Velike Britanije, Holandije, do Italije, Poljske, Rusije i Slovenije.

Uloge: Vilijam Fikner, Donald Saderland, Mark Lavuan, Tom Vlašiha, Gabrijela Pesion, Ričard Flud, Mun Dejli...

Kreator serije: Edvard Alen Bornero

broj komentara 0 pošalji komentar