Nestali

Treća epizoda: I dok Žilijen prati slučaj Žiro u Parizu, neočekivani događaj preti da razori porodicu Vebster. Dve godine kasnije, Džema Vebster otkriva veoma značajan trag.

Druga sezona popularne serije Nestali, povezana je sa prvom samo na dva načina - u fokusu je još jedan nestanak deteta i istragu, igrom slučaja, vodi dobro poznati detektiv Žilijen Batist. (The Missing, 2014)

U novoj sezoni upoznajemo se sa novom, britanskom porodicom Vebster koja živi u Nemačkoj, a njihova, sada odrasla, kćerka Alis vraća se posle 11 godina, nakon što je oteta i kako tvrdi, bila zatvorena u podrumu.

Serija prati priču u dva vremenska toka, u pitanju su 2014. godina i sadašnje vreme. Policija obaveštava roditelje da se Alis pojavila i tvrdi da je bila zarobljena zajedno sa Sofi Žiru, devojčicom iz Francuske, koja je nestala približno u isto vreme. Francuski istražitelj Žilijen Batist bio je zadužen za istragu u slučaju Žiru. Iako je sada u penziji, on ne može da odoli da se ponovo uključi u slučaj i reši ga do kraja. Stoga i putuje u Nemačku, ali i Irak kako bi pronašao odgovore. U međuvremenu, porodica pokušava da se prilagodi Alisinom povratku koji sa sobom nosi niz komplikacija... Sama Alis je, sasvim očekivano, umrtvljena, na distanci i potpuno drugačija...

Gledaoce očekuje još jedna duboko emotivna priča, ali potpuno drugačija od prve sezone. Dok je prva sezona bila potpuno srceparajuća i ostavljala nas bez nade, druga sezona nudi nadu od prve epizode i prava je poslastica za ljubitelje klasičnih krimi priča, začinjenih odličnom glumom i narativom.

Uloge: Dejvid Morisi, Kili Hous, Čeki Karjo, Anastasija Hili, Rodžer Alam...
Režija: Ben Čanan

broj komentara 0 pošalji komentar