Neuništiva ljubav

Džoi, profesor na koledžu, nalazi se na romantičnom pikniku sa svojom dugogodišnjom devojkom Kler, skulptorkom. (Enduring Love, 2004)

Čini se da Džoi želi da je zaprosi, baš kada se pored njih dogodi strašna nesreća. Balon sa ljudima se prisilno spušta na poljanu. Džoi i još nekoliko muškaraca, među kojima je i Džed, priskaču u pomoć. Bez obzira na njihove napore, jedan čovek umire.

Iako pokušava da se vrati svakodnevnim poslovima, Džoi nikako ne može da izbaci incident iz glave. Progoni ga osećaj krivice i odgovornosti. On iznenada dobija poziv od Džeda koji želi da se vide što pre. On mu priznaje da oseća da je povezan sa njim na nekom višem nivou, koji nema veze sa njihovim učestvovanjem, u tom tragičnom događaju. Nakon toga, Džed polako počinje da se pojavljuje na svakom mestu koje posećuje Džoi i često sedi ispred njegovog stana i noću. Štaviše, on je uveren da mu Džoi šalje tajne poruke. Pokušavajući se otarasi Džeda, Džoi se svakoga dana sve više udaljava od onog života koji je vodio pre kobnog dana....

Uloge: Danijel Krejg, Samanta Morton, Bil Veston, Ris Ivans...
Režija: Rodžer Mičel

broj komentara 0 pošalji komentar