Plima

Osma epizoda: Stiltonova bivša žena ga posećuje u prikolici. Želi da vidi kako živi i da mu otkrije kome pripada kosa sa šnale.

Mete poziva Jeki kako bi je ispitala, a i Stilton želi da učestvuje u tome. Nakon saslušanja, Jeki vidi Oliviju koja čeka napolju. To veoma zabrinjava Stiltona, jer zna da će Jeki sve preduzeti da se zaštiti. Abas se vraća kući sa Kostarike, i kreće direktno na sastanak sa Mete, Stiltonom i Olivijom. Ono što ne zna je da ga neko čeka na aerodromu, kako bi mu oteo dokaze koje nosi sa sobom. Za to vreme, Olivija odlazi da pokupi Stiltona i doživaljava šok - Stiltonova prikolica je zapaljena.

Godine 1990. Švedska biva potrešena sadističkim ubistvom mlade trudne žene čiji je život oduzet na ostrvu Nordkoster. Zločin i nakon 25 godina ostaje nerazjašnjen. (Spring Tide, 2016)

Mlada istražiteljka i student Policijske akademije, Olivija Roning, dobija da radi na ovom slučaju i postaje potpuno opsednuta da ga reši nakon što sazna da je i njen otac učestvovao u istrazi.

Da bi razrešila zločin morala je da nađe glavnog istražitelja, Toma Stilton, koji sada živi kao beskućnik, izolovan od sveta i ne želi da se podseća i priča o starom životu...

Njihovi putevi se ukrštaju Olivijinim insistiranjem na otkrivanju ubistva, tako započinje njihovo čudno prijateljstvo koje ih približava rešavanju slučaja na plaži, ali ono što će otkriti imaće nezamislive posledice po Oliviju....

Uloge: Kjel Bergkvist, Julija Ranarson, Helena Bergstorn, Johan Viderberg...
Režija: Matijas i Niklas Olson

broj komentara 0 pošalji komentar