Tri boje zvuka

Love Hunters, Iskaz, Nevena Božović gosti su narednog izdanja emisije Tri boje zvuka.

Grupa Love Hunters postoji na domaćoj rok sceni već trideset godina, a u našoj emisiji najaviće na koji način će obeležiti taj jubilej. Iako frontmen Milan Mumin već više od deset godina živi na relaciji Novi Sad - Njujork, Hunters-i su nastavili sa radom, novim pesmama i nastupima. Poznati novosadski sastav izvešće ovom prilikom uživo neke od najpoznatijih pesama koje su obeležile različite periode njihovog rada.

Hip hop sastav Iskaz nastupiće na drugoj sceni našeg studija. Do sada su objavili četiri albuma, a svoju muziku definišu kao fuziju različitih muzičkih pravaca (hip hop, rok, fank, dabstep rege). Učestvovali su na različitim festivalima, sarađivali su sa mnogim domaćim hip-hop i rok izvođačima, a u našoj emisiji izvešće svoje autorske pesme i prikazati energične nastupe po kojima su prepoznatljivi.

Iako veoma mlada, pop pevačica Nevena Božović ima već veliko iskustvo na muzičkoj sceni. Do sada je objavila nekoliko singlova, ali će sve ljubitelje njenih pesama krajem ove godine obradovati svojim prvim albumom. U emisiji Tri boje zvuka nastupiće u akustičnom izdanju u pratnji sjajnih muzičara, Aleksandra Banjca (klavir) i Branka Koprivice (gitara).

Budite uz nas utorkom u 21.45 na Drugom programu RTS-a, gledajte emisiju i u repriznom terminu nedeljom u 23.30 na Prvom programu RTS-a. Pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Twitter "3 BOJE ZVUKA". Pišite nam na i-mejl 3bojezvuka@rts.rs, istražite dobru muziku na našem zvaničnom YouTube kanalu i napravite vašu listu omiljenih pesama https://www.youtube.com/channel/UCR5CVjXnYRq83NUDaZqpw_A

Voditelj emisije je Bojan Perić, reditelj Milica Soldatović Mikić, a urednik emisije Jelena Vlahović.

broj komentara 0 pošalji komentar