Tri boje zvuka

Emisija koja se uvek glasno i sa pažnjom sluša i ovog utorka dovodi odlične goste. Sa nama su Škrtice, Marčelo i Napeti kvintet, Smoke'n'Soul!

Čvrsti rok zvuk donose nam Škrtice. Ovu supergrupu, koju predvodi Zoran Kostić Cane, čine i Boris Mladenović (Jarboli), Vladimir Kolarić (Veliki prezir), Boško Mijušković i Danilo Luković (Straight Mickey and The Boyz). Ovom prilikom predstaviće nam uživo tri nove pesme sa njihovog aktuelnog izdanja. Škrtice odlično zvuče na albumu, ali još bolje uživo, u šta će imati prilike da se uvere i naši gledaoci!

Marko Šelić Marčelo dolazi nam uz pojačanje Napetog kvinteta. Kvintet ne samo da zvuči kao manji orkestar, već to i jeste, budući da će na sceni biti skoro dvostruko više muzičara. Marčelo i Napeti kvintet izvešće pesme sa albuma "Napet šou" i "Deca i sunce".

Rege sastav Smoke'n'Soul sa najnovijim albumom Soul Infected dolazi prvi put u emisiju Tri boje zvuka. Od osnivanja 2000. godine, Miloš Iković, Vladimir Krkljuš i ostali muzičari ovog sastava ostali su verni roots regeu, a u našoj emisije pokazaće da bi veoma dobro zvučali i u fank verziji.

O najnovijem izdanju sastava Depeche Mode i njihovom aktuelnom singlu govorimo u našoj redovnoj rubrici sa svetske muzičke scene.

Budite uz nas utorkom u 21.55 na Drugom programu RTS-a, gledajte emisiju u repriznom terminu nedeljom u 23.30 na Prvom programu RTS-a i pratite nas na internetu. Aktivni smo na društvenim mrežama Facebook i Twitter "3 BOJE ZVUKA". Pišite nam na imejl 3bojezvuka@rts.rs i istražite dobru muziku na našem zvaničnom YouTube kanalu https://www.youtube.com/channel/UCR5CVjXnYRq83NUDaZqpw_A.

Voditelj emisije je Bojan Perić, reditelj Milica Soldatović Mikić, a urednik emisije Jelena Vlahović.

broj komentara 0 pošalji komentar