Tri boje zvuka

Specijalni gosti iz zemlje i okruženja ovog utorka dolaze u emisiju Tri boje zvuka. Sa nama su Karolina Gočeva, Empathy Soul Project i Sale i Sedlari!

Pravo iz Makedonije u Studio 8 u Košutnjaku dolazi nam Karolina Gočeva sa odličnim muzičarima. Ova talentovana pevačica od svoje jedanaeste godine počela je sa nastupima, a dva puta je predstavljala svoju zemlju na takmičenju Pesma Evrovizije. Naša publika će imati priliku da uživa u njenim pesmama inspirisanim makedonskom narodnom muzikom sa albuma "Makedonsko devojče 2".

Iz Zrenjanina stižu mladi muzičari okupljeni pod imenom Empathy Soul Project. Ovaj trio postoji od 2011. godine, a pažnju publike i medija skrenuli su na sebe visokim plasmanom na Bunt rok festivalu RTS-a 2016. godine. Alternativni rok/drim pop bend predstaviće svoje nove autorske pesme.

Aleksandra Sedlara publika poznaje kao kompozitora klasične muzike, dirigenta, aranžera i multiinstrumentalistu koji je nastupao sa našim najpoznatijim muzičarima klasične, pop i rok scene. Specijalno u našoj emisiji predstaviće se u potpuno drugačijem svetlu, sa novom autorskom muzičkom idejom.

Slušaje nastupe vaših omiljenih muzičara na našem zvaničnom YouTube kanalu https://www.youtube.com/channel/UCR5CVjXnYRq83NUDaZqpw_A, pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Twitter "3 BOJE ZVUKA" i šaljite nam vaše predloge i sugestije na imejl 3bojezvuka@rts.rs.

Premijera emisije je utorkom u 21.50 na Drugom programu RTS-a, a repriza nedeljom u 23.30 na Prvom programu RTS-a.

Voditelj emisije je Bojan Perić, scenarista Dejan Cukić, reditelj Miodrag Kolarević, a urednik Jelena Vlahović.

broj komentara 1 pošalji komentar
(utorak, 14. feb 2017, 09:10) - Igor Filipović [neregistrovani]

Bravo za izbor izvođača

Bravo za izbor izvođača, a posebno za jednu, jedinstvenu Karolinu!