Tri boje zvuka

I ovog utorka u emisiji "Tri boje zvuka" nastojimo da predstavimo nove talentovane muzičare, da se podsetimo legendi naše muzičke scene i da osetimo energiju koju ovi muzičari šalju svojom živom svirkom. U studiju 8 u Košutnjaku sviraju Kanda, Kodža i Nebojša, Gift i Sevdahbejbi i Điks!

Kultna beogradska rok grupa "Kanda, Kodža i Nebojša" ovoga puta u našoj emisiji predstavlja novu pesmu „Prekidi ponovo"! Ljubitelji ovog sastava imaće priliku da čuju nastavak čuvene pesme "Prekidi stvarnosti", neke od dobro poznatih pesama, kao i priču o planovima i pripremama za novi album.

Veoma zanimljiva zvučna slika očekuje vas na drugoj sceni studija, na kojoj će nastupiti sastav Gift. Muzičkim senzibilitetom koji se oslanja na zvuk ranog Dejvida Bouvija i sastava Depeche Mode, ovaj sastav je objavio svoj prvi album sa autorskim pesmama pod nazivom Dreamoscope, koji će i predstaviti u našoj emisiji.

Sudeći po pregledima na našem zvaničnom YouTube kanalu, mnogima omiljena grupa Sevdahbejbi nastupa u punom sastavu na trećoj sceni. Milan Stanković i Đurđina Radić, odnosno Sevdahbejbi i Điks ovoga puta predstavljaju tri aktuelne pesme.

U redovnim rubrikama emisije govorimo o aktuelnim albumima Robija Vilijamsa Heavy Entertainment Show i sastava Kings of Leon pod nazivom Walls.

Budite sa nama i u repriznom terminu, nedeljom od 23.30 na Prvom programu RTS-a. Pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Twitter "3 BOJE ZVUKA" i šaljite nam predloge na mejl 3bojezvuka@rts.rs. Takođe, pratite nas i na našem zvaničnom YouTube kanalu https://www.youtube.com/channel/UCR5CVjXnYRq83NUDaZqpw_A na kome imamo više od 10 miliona pregleda.

Voditelj je Bojan Perić, reditelj Miodrag Kolarić, a urednik emisije je Jelena Vlahović.

broj komentara 0 pošalji komentar