Tri boje zvuka

I ovog utorka pripremili smo tri muzička iznenađenja na tri scene u studiju 8. Sa nama su Aleksandra Slađana Milošević, "Čovek vuk" i "VIS Limunada"!

Najistrajnija diva domaćeg rokenrola Aleksandra Slađana Milošević obeležava 40 godina od izlaska singla "Au, au" i od početka vrlo uzbudljive karijere. Uvek smela i drugačija, ona je konstantno diktirala stil i pomerala granice, što će prikazati i ovog puta u našoj emisiji. Gledaoci će imati priliku da čuju neke od njenih najvećih hitova.

Poznata lica nekadašnje grupe "Blok aut" prepoznaćete sada u sastavu "Čovek vuk". Ovaj muzički sastav postoji na našoj sceni od 2013. godine i jedni su od vodećih nosilaca naše alternativne rok scene. U emisiji Tri boje zvuka izvešće pesme sa njihovog poslednjeg albuma "Crna kutija".

Mladi sastav "VIS Limunada" u naš studio donosi duh pedesetih i šezdesetih godina dvadesetog veka. Svojim autorskim numerama, aranžmanima, ali i kostimima vode nas u neka bezbrižnija prošla vremena.

Naše redovne rubrike posvećujemo legendarnom muzičaru Leonardu Koenu i slušamo zanimljivu priču o novim ostvarenjima čuvene grupe Pixies.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Twitter "3BOJEZVUKA" ili se prijavite na naš YouTube kanal na kojem možete pronaći nastupe muzičara iz sve tri sezone serijala. Pišite nam i na imejl 3bojezvuka@rts.rs i podelite sa nama vaše utiske i predloge.

Premijera utorkom od 21.50 na Drugom programu RTS-a, repiza nedeljom od 23.40 na Prvom programu RTS-a.

Urednik emisije "Tri boje zvuka" je Jelena Vlahović, reditelj Milodrag Kolarić, a voditelj Bojan Perić.

broj komentara 0 pošalji komentar